Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ariljci ima li ko da predlozi nekoga za usluzno ledjenje??? Ipak ste vi dosta duze u tom poslu od nas Ivanjicana. Koji su uslovi molim vas takodje napiaite(cena ledjena i posle cuvanja po mesecu)
- - - - - - - - - -
Hvala..........
Hvala puno i qvatru i ariljcu.
Ariljac ako imas neku preporuku ??
Da li znate nekoga ko je prošle godine bio nezadovoljan cenom maline da ga je ove godine iskrčio? Sa svojom porodicom obrađujem 850 m maline i prošle godine sam nabrao oko 3 tone i bio sam zadovoljan cenom , ako ove godine bude više neće škoditi! U problemu su uvek novokomponovani malinari koji odmah zasade hektar dva,ne ulaze u malinjake i ništa ne znaju o njima i sve radove plaćaju.I tako sedeći po kafanama očekuju zaradu od 5 do 10 hiljadad evra, e da njima je uvek cena problem a oni pravi igrači imaju i maline i hladnjaču pa izvolite nađite sebe na kom ste nivou...![]()
Ti sa tvojih 17 ari maline koja ti ocigledno nije ovnovni izvor prihada ces da kazes da ti je dobra cena.Neko ko od maline zivi on ne moze da se uklopi u tu cenu.Ako ti sa 17 u prosloj godini izvuces samo 3kg/m znaci da se malinom ne bavis ozbiljno vec je cisto imas.
- - - - - - - - - -
Ariljac moze li odgovor na pp
da u pravu si brate,nebi se ni malina ovoliko sadila,i sade je ljudi na hektare,to nam ostaje da prezivimo za ovu godinu sve ispod 2e je mizerija,nek oni imaju svoje al i mi jer Jelena i xsale lepo nude 250 a vamo ce po 180 da uzmu.to vredja svaki zdrav razum,za ovu godinu je realno 280 al kako da Jelena i xsale u startu nude 250 a gdesu ovi u tvom okruguDa li znate nekoga ko je prošle godine bio nezadovoljan cenom maline da ga je ove godine iskrčio? Sa svojom porodicom obrađujem 850 m maline i prošle godine sam nabrao oko 3 tone i bio sam zadovoljan cenom , ako ove godine bude više neće škoditi! U problemu su uvek novokomponovani malinari koji odmah zasade hektar dva,ne ulaze u malinjake i ništa ne znaju o njima i sve radove plaćaju.I tako sedeći po kafanama očekuju zaradu od 5 do 10 hiljadad evra, e da njima je uvek cena problem a oni pravi igrači imaju i maline i hladnjaču pa izvolite nađite sebe na kom ste nivou...![]()
Drago mi je da su se neki prepoznali u mom postu i da me ne shvatite pogrešno i ja sam za realnu cenu od 280 dinara jo š samo da mi je neko plati.Interesuje me ovi što nude po 250 da li otkupljuju ceo rod po toj ceni,pravi li se kakav ugovor sa njima i na koje vreme,godinu,dve,tri...crops iz mog okruga nudi 170 i 190 kao početnu cenu.Ono što je sigurno za sada je da je zbog manjka radne snage cena dnevnica skočila sa 2000 plus hrana na 2500-3000 plus hrana!
Drago mi je da su se neki prepoznali u mom postu i da me ne shvatite pogrešno i ja sam za realnu cenu od 280 dinara jo š samo da mi je neko plati.Interesuje me ovi što nude po 250 da li otkupljuju ceo rod po toj ceni,pravi li se kakav ugovor sa njima i na koje vreme,godinu,dve,tri...crops iz mog okruga nudi 170 i 190 kao početnu cenu.Ono što je sigurno za sada je da je zbog manjka radne snage cena dnevnica skočila sa 2000 plus hrana na 2500-3000 plus hrana!