Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ariljci ima li ko da predlozi nekoga za usluzno ledjenje??? Ipak ste vi dosta duze u tom poslu od nas Ivanjicana. Koji su uslovi molim vas takodje napiaite(cena ledjena i posle cuvanja po mesecu)
- - - - - - - - - -
Hvala..........
Hvala puno i qvatru i ariljcu.
Ariljac ako imas neku preporuku ??
Da li znate nekoga ko je prošle godine bio nezadovoljan cenom maline da ga je ove godine iskrčio? Sa svojom porodicom obrađujem 850 m maline i prošle godine sam nabrao oko 3 tone i bio sam zadovoljan cenom , ako ove godine bude više neće škoditi! U problemu su uvek novokomponovani malinari koji odmah zasade hektar dva,ne ulaze u malinjake i ništa ne znaju o njima i sve radove plaćaju.I tako sedeći po kafanama očekuju zaradu od 5 do 10 hiljadad evra, e da njima je uvek cena problem a oni pravi igrači imaju i maline i hladnjaču pa izvolite nađite sebe na kom ste nivou...
Ti sa tvojih 17 ari maline koja ti ocigledno nije ovnovni izvor prihada ces da kazes da ti je dobra cena.Neko ko od maline zivi on ne moze da se uklopi u tu cenu.Ako ti sa 17 u prosloj godini izvuces samo 3kg/m znaci da se malinom ne bavis ozbiljno vec je cisto imas.
- - - - - - - - - -
Ariljac moze li odgovor na pp
da u pravu si brate,nebi se ni malina ovoliko sadila,i sade je ljudi na hektare,to nam ostaje da prezivimo za ovu godinu sve ispod 2e je mizerija,nek oni imaju svoje al i mi jer Jelena i xsale lepo nude 250 a vamo ce po 180 da uzmu.to vredja svaki zdrav razum,za ovu godinu je realno 280 al kako da Jelena i xsale u startu nude 250 a gdesu ovi u tvom okruguDa li znate nekoga ko je prošle godine bio nezadovoljan cenom maline da ga je ove godine iskrčio? Sa svojom porodicom obrađujem 850 m maline i prošle godine sam nabrao oko 3 tone i bio sam zadovoljan cenom , ako ove godine bude više neće škoditi! U problemu su uvek novokomponovani malinari koji odmah zasade hektar dva,ne ulaze u malinjake i ništa ne znaju o njima i sve radove plaćaju.I tako sedeći po kafanama očekuju zaradu od 5 do 10 hiljadad evra, e da njima je uvek cena problem a oni pravi igrači imaju i maline i hladnjaču pa izvolite nađite sebe na kom ste nivou...
Drago mi je da su se neki prepoznali u mom postu i da me ne shvatite pogrešno i ja sam za realnu cenu od 280 dinara jo š samo da mi je neko plati.Interesuje me ovi što nude po 250 da li otkupljuju ceo rod po toj ceni,pravi li se kakav ugovor sa njima i na koje vreme,godinu,dve,tri...crops iz mog okruga nudi 170 i 190 kao početnu cenu.Ono što je sigurno za sada je da je zbog manjka radne snage cena dnevnica skočila sa 2000 plus hrana na 2500-3000 plus hrana!
Drago mi je da su se neki prepoznali u mom postu i da me ne shvatite pogrešno i ja sam za realnu cenu od 280 dinara jo š samo da mi je neko plati.Interesuje me ovi što nude po 250 da li otkupljuju ceo rod po toj ceni,pravi li se kakav ugovor sa njima i na koje vreme,godinu,dve,tri...crops iz mog okruga nudi 170 i 190 kao početnu cenu.Ono što je sigurno za sada je da je zbog manjka radne snage cena dnevnica skočila sa 2000 plus hrana na 2500-3000 plus hrana!