Slavisa 74
Član
E moj kolega izacicemo mi svi na ulice ali dzabe lopovi kad nedaju isti scenarijo od prosle godine se ponavljaE nije plafon,SVI na ulice!!! Ako ne plate treba da se digne narod,dosta vise pljacke!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E moj kolega izacicemo mi svi na ulice ali dzabe lopovi kad nedaju isti scenarijo od prosle godine se ponavljaE nije plafon,SVI na ulice!!! Ako ne plate treba da se digne narod,dosta vise pljacke!
Prosle godine je bila prica da je jedan od izvoznika iz pozege inace rekao stanicu plati preko 180 pa da vidim da li ces kilo da izvezes. I sta je bilo????? I posle neka neko kaze da ne moze da se sazna nista to sam cuo oko pola berbe kod nas proale godine
Obavestavaj ti nas mislim da je lakde stici do prijepolja nego do sapca ako i kod vas bude krljacina za cenu.Mala je kolicina a ima dosta hladnjacara sad jer im to podrucje postaje zanimljivoU prijepolju se jos ne zna cena. Nude jedan od drugog 5-10 dinara vise, ali niko ne govori od koje sume... 100,200,300... Nista konkretno..