Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
znam par ljudi sto lede samo svoju malinu i imaju mesta jos za neciju samo rade usluzno ledenje.Ma kakvi kod velikih da ti pokradu tvoju dobru robu a da ti uvale losumoze Slavisa ako ti nije teko,ali izbegavao bih velike hladnjace isao bih na srednje i manje zbog kvaliteta ledjenja i manipulacije sa malinom. Ako znas nekoga ko ima takve hladnjace pitaj. Hvala puno
Sacekacemo ako se javis
Problem je sto ne mozes da ugovoris vidis i sapcani kazu da ce i kod njih mozda ici dole zato se i raspitujem za ledjenje. Inace ja sledece godine radim hladnjacu zajebi ti sve ovo ostalo tako da mi to sokocalo ne treba. Za ovu mogu da se snadjem i ovakoZasto da se bakcete oko prevoza. Stariji kamion ili kombi ako je manja kolicina i to moze da se nadje za oko 5000e i pravac sabac. To se otplati na 10t ako je razlika pola e. A za gorivo se izvuce od jelene makar 2 din i eto i za gorivo. 3 coveka da se skupe po 1500/2000e i to na lizing takozvani a najbolja varijanta ostavis zalog na placu i kad platite to je to.a to u 15 dana sve.jos samo da ugovorite cenu pola e vise od tog stanica
Najveci problem je sto hladnjacari uopste nisu krivi nego oni iznad. I najveci hladnjacari imaju gazdeMoras i radnike da platis da se ne trosi.ma nisu tu krivi ti sitni
To ti je pametno.ja cu da ti dam savete za to.nije to nesto preskupoProblem je sto ne mozes da ugovoris vidis i sapcani kazu da ce i kod njih mozda ici dole zato se i raspitujem za ledjenje. Inace ja sledece godine radim hladnjacu zajebi ti sve ovo ostalo tako da mi to sokocalo ne treba. Za ovu mogu da se snadjem i ovako
Vec imam ponudu sve sredjeno od ljudi koji su radili zimonji hladnjacu inace strasno jaka firma imao srece da naletim na jednog jako dobrog coveka (odrzavaju nam klimatizaciju u firmi) a sad dobrog prijatelja koji mi je objasnio mnogo stvari i otvorí mi oci u vezi sa hladnjacama.To ti je pametno.ja cu da ti dam savete za to.nije to nesto preskupo
kolega jel moze ime coveka sa kojim si pricao o toj hladnjaci i neki kontakt i ja razmisljam o tomeVec imam ponudu sve sredjeno od ljudi koji su radili zimonji hladnjacu inace strasno jaka firma imao srece da naletim na jednog jako dobrog coveka (odrzavaju nam klimatizaciju u firmi) a sad dobrog prijatelja koji mi je objasnio mnogo stvari i otvorí mi oci u vezi sa hladnjacama.
- - - - - - - - - -
oko 8500 evra samo oprema za 10tona
jesu li ljudi iz Ariljasamo neka raste neka ide i do trista ima da licimo na svadbu kad krenemo
- - - - - - - - - -
poslacu ti sutra ponudu na pp ,a konkretno sve detalje ti mogu dati tek za par meseci jer ni ja nisam jos pricao konkretno o ponudi koju sam dobio jer ljudi bukvalno ne znaju gde im **greška a gde glava danas bili kod nas menjali nam neki inverter i kaze nemaju vremena dok ne prodje leto da disu kamoli da se vidimo. Da vidim naravno i sa njima mogu li da ti dam broj jer ne znam da li imam covekov privatni ili poslovni.
Katastrofa znaci za ovu godinu plafon 190 din po kg kod nas