NEMAAA potrebe takooo.....????
KKazzzzuu neki da ce verovatno ici i na 270 a mozda posle kise na 220 i varirace u tom rasponu ...? u svim krajevima.....postaje im zanimljiv kako Prjepoljski kraj tako bolji deo Macvanskog kraja ko ji jos uvek i nema maline..i zanimljiv je delovi Vojvodine.
Sve vise aludiraju na vise ( VISOKE ) prinose .... sto tvrde da novim saznanjima i tehnologijama se moze postici....?
Sto i ja verujem u njihove price ...al mislim da Drinom ce jos dosta vode proteci da se sve to obestinii...?
- - - - - - - - - -
Pole da oni hoce da nam plate kako treba vec bi bila istaknuta cena od 250din. I ne moraju ni dinar vise da je povecaju meni vise ne treba tih 20din do 270 ili sta vec ja im poklanjam. Problem jer sto ce biti isto kao i prosle godine. Samo se vi tamo nadajte da vam ne ubiju cenu kao prosle godine kada su poceli sa 240 pa sisli na 150. Daj pole kao da imamo pamcenje ko zlatne ribice pa se ne secamo prosle godine
- - - - - - - - - -
Do 15og se mora znati cena jer ce tada celo Arilje poceti berbu. Daj boze pa da sve bude u redu. Ima ove godine dovoljno i za nas i za njih samo ako ne pocnu ponovo kao prosle
- - - - - - - - - -
jel registrovano otkupno mesto ili pred hladnjacom? mora biti zakonski napisana cena na otkupnom mestu zato pitam,makar kao St..ic pre 10 din
- - - - - - - - - -
Pole
vasa Elixir hladnjaca je u Ivanjici a sada se probila i u Arilju,zanima me kakva je ona za saradnju,cene,isplate,korektnost, itd
Elixir je DS hladnjaca ,a ruzica djindjic i petrovic su vlasnici. Ovi sto se pojavljuju su samo lica za kamere. Ne znam kako ne znas da je elixir trebao da kupi ariljsku zadrugu ali zuti izgubise na isborima par meseci ranije i taj posao puce. Inace hladnjaca ledenice koju su kupili se ,,samozapalila,, par meseci pre kupovine i elixir je uzeo za smesne pare. Ne dao nam bog da se oni opet vrate u igru. Isti su kao stanic monopolisti koji pokusavaju da pokupe sto vise. Kada je malina jedne godine bila 85din ne secam se tacno koje elixir je diktirao cene kao nas i niko nije smeo da poveca cenu. Secam se da su slali inspekcije cim neko pokusa da poveca cenu.
- - - - - - - - - -
NIKO se ne javlja sa kontaktom hladnjacara u okolini valjeva i sapca. Hajde ljudi olaksajte nam malo ili ja sam da trazim po internetu i da zovem???