Polakooooo ne paniciteee ...?
E ovako nekako.... 10 god unazad Hladnjaca iz Panceva u nasem kraju startuje sa cenom 10-20% vecom od svih drugih .
Hladnjaca iz Arlja u Lipolistu kod Sapca 5 god unazad startuje sa cenom od 10-20 pa i 30 % nizom Ostali su u nekoj sredini.
Sta nam gvori ova god....? Kad su sve hladnjace u paketu startovale sa jedinstvenom cenom od 250 din
Meni to govori da se i drzava napokon uplivala u ovu problematiku...? po meni su to VEOMA pozitivni signaliii...? videcemo uskoro.
Skoro sve hladnjace pa i Eliksir mi napravile posetu ....? i vrse pritisak da bih sa njima radio....?
Sve mi nude 20 do 30 din vecu cenu .... al toboze samo meni zbog kolicine koja prati i kvalitet a procenjuje se 50 do 60 t ....njihove procene na licu mesta ....a i ja PRIZELJKUJEM istu. i zbog ,sto je u pitanju MIKER.
Jedna ...? mi nudi 30 din + 5 din onih ...kao da ja kupujem za njih dolazice oni da voze . sto znaci = 35 din na 250.
Sta mi preostaje nego da ih prihvatim....? stim sto sam se odlucio da neku kolicinu 5 do 10 t dam i hladnjaci u Lipolistu (al ne onoj iz Arilja) i po nizoj ceni .Zarad plodne saradnje . i nekom kolicinom sa hladnjacom iz Loznice. i zbog Titine skole nikad se ne drzi samo jednog poslovnog partnera. Sto isti razlog vecina njih uvazava i postuje .
Ukratko , primoran sam da angazujem
autobus za dovoz i odvoz radnika.... dodatni trosak . Kao i niz drugih dodatnih troskova kojih sam imao zadnjih 3 meseca.
Npr.
Godina je bila problematicnaaa ....kako prosla tako i mart-april ove god.
Nad covecanske napore i dodatne troskove sam ulozio da bih poboljsao stanje .
Tako da sam kad god se moglo malini sam pored ( pecenja ) osnovne prihrane ,
Davao sam i (mineralne vode) folijar. i kpk . amino ,fulvo,exsencijalne,humusne kiseline iiiii drugih kojestarija ...biljnih hormona, organike koje kakve.
Zatim na isti nacin i ( salate ) mikro elemenata Cu ,F .Bo .......iiiii itd.
Brizno je ( povijao kao prehladjenu bebu ) 4 x okopavao ...borba sa korovima. + borba od crve iiiiiii ...??
Svi navedeni i ne navedeni troskovi..... uslovljavaju VECU cenu od 250 din, da je nisam postigao ,verujte da bih simbolicno PROSIPAO i nebih je ni braoooo...? bez obzira na sve . Zato sto se nebih uklopio ni u
donju granicu
rentabilnostiii....?
Imam info ... da ove slicice bit ce na RTS 2 program u nedelju u 11 h u emisiji za poljopr... ... slike od juce . A kakav Coment... neznam..??'
http://www.dodaj.rs/f/1m/hq/tAbT3jc/picture-519.jpg
Pogled iz pticje persp...
http://www.dodaj.rs/f/2S/5o/4XhzYuqG/picture-515.jpg
Veci deo je ovako ...al ima i dronjaka ...nadam se da cu ih eliminisati ....drugi put slike dronjavih...?