MALINA-berba i cena 2015

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Leskovcu jedna hladnjača danas izašla sa cenom od 160 din.

Citao sam ovo sto ste ispisali vi pojedini i sta moze da se zakljuci..? Koja je cena maline???? 104,107,180,200,220,240 ili 280?????????? Rekao bih da je vecina vas "pametnih" vlasnik neke hladnjace..I uvek kad treba da se radi(U MALINJAKU) vi ovde pisete ovom jadnom narodu kako ce cena biti extra (DA BI MI DOBRO RADILI I JOS VISE ULAGALI)...Onda kao i uvek 10 dana pred berbu se krene u medijski rat ,da se uzme roba po sto manje cene... DOKLE BRE VISE NEZASITNICI???

Ja sam neko ko poznaje jako dobro situaciju na trzistu i koji sam ponudio resenje za sve vase probleme.... Ne bih se ponavljao....
zasto ne kazes kakva je sad potraznja za nasom malinom i neku okvirnu cenu po kojoj moze da se izveze? ja je ne znam ali znam cenu proizvodnje do sad, ja se ne bavim samo poljoprivredom jer cim kad poznajem neku situaciju na nekom trzistu(poslu) uskacm u taj posao odmah i tebi predlazem ako toliko poznajes upadaj u nesto, proizvodnja,sakupljac,otkupljivac,hladnjacar,izvoznik...

- - - - - - - - - -

Menadzer prodaje

- - - - - - - - - -

Ma ne trazim ja nista nego Taso pitao sta nam je sa kolegom.
jel taj gospodin fali? ili je neki drugi

Ok... s razlogom ocekujete moj post...! Al sutra po podne postaracu se sa slikama i mojim vidjenjem stanja na terenu....?

Danas se vrcao med ...pa se nije stiglo....?

Pa Vlade je baratao sa konkretnim podacima,cak i sa svetckog trzista,a ovaj poznavalac samo prazne price bez cifara,a navodno odlicno poznaje trziste.E sad mozda covek nece dzabe da odaje informacije,zato je Vlade bio kolegijalniji
nece dzabe,nece ni za pare,aj bas cu da mu ja ponudim na kraju berbe pa da vidimo sta zna poznavalac,neka je izveze

sve odgovarate ali za trzisnu utakmicu o kojoj pisete od nove godine nista,kako sad to?Zar se sad znaci nece takmiciti sa cenom?

Naravno da ce se takmiciti sa cenom, tako je uvek bilo a bice i ove godine....

- - - - - - - - - -

nece dzabe,nece ni za pare,aj bas cu da mu ja ponudim na kraju berbe pa da vidimo sta zna poznavalac,neka je izveze

Javite se na kraju berbe pa cemo da pricamo, o modalitetima saradnje mozemo da pregovaramo sta i kako....

- - - - - - - - - -

zasto ne kazes kakva je sad potraznja za nasom malinom i neku okvirnu cenu po kojoj moze da se izveze? ja je ne znam ali znam cenu proizvodnje do sad, ja se ne bavim samo poljoprivredom jer cim kad poznajem neku situaciju na nekom trzistu(poslu) uskacm u taj posao odmah i tebi predlazem ako toliko poznajes upadaj u nesto, proizvodnja,sakupljac,otkupljivac,hladnjacar,izvoznik...

- - - - - - - - - -

jel taj gospodin fali? ili je neki drugi

Iza mene stoje stoje rezultati koji su lako proverljivi i lako dokazivi....

znaci sve se kupuje i utrkuje sa cenom pa tek onda se dobije neka najniza cena?koliko ja znam ima ugovori i postoji cena za najlosiju robu na pocetku i koja roba moze da se izveze

sta se desilo sa ovim sajtom,admine sta ti pratis,nekada se ovde zaista realno sagledala muka malinara a sada si pustio ove botove da sve ti uruse i naprave smejuriju a neznaju cak ni da pisu pravilno,meni brises postove??/

Po meni forum ne treba da sagledava nicije muke, forum treba da sluzi za razmenu misljenja i ideja, svako je slobodan da pise sta god zeli sve dok svojim pisanjem direktno ne vredja ucesnike foruma ili treca lica. Misljenje koje ne podrzava vecina takodje ne predstavlja uslov da se forumas sankcionise....

Tema se pretvorila umesto cena maline, u temu poznavalac prilika i ostali.
Koliko on zna, i sta je u mogucnosti neka proveri svako ko zeli i koga interesuje preko privatnih poruka.
Mene zaista ne zanima njegovo misljenje jer je osim par podataka koji mogu biti dostupni svima,sve drugo je ispiranje da ne kazem cega,i ispredanje praznih prica.

To je moj predlog.
A ovde da se pise o ceni kako se ranije i pisalo.
I dok se naveliko pominje cena od 100 dinara neki se i dalje zaneseni ovde i dalje raspravljaju sa covekom koji po svim karakteristikama podseca na bota.
Njemu verovatno to i jeste cilj da vam lagano ispira mozak sto neprestano i cini.
Ponavljam jos jednom moj predlog da ako neko zaista zeli da saradjuje sa njim neka to radi preko privatnih poruka,a ovde da se pise iskljucivo o CENI MALINE

Tema se pretvorila umesto cena maline, u temu poznavalac prilika i ostali.
Koliko on zna, i sta je u mogucnosti neka proveri svako ko zeli i koga interesuje preko privatnih poruka.
Mene zaista ne zanima njegovo misljenje jer je osim par podataka koji mogu biti dostupni svima,sve drugo je ispiranje da ne kazem cega,i ispredanje praznih prica.

To je moj predlog.
A ovde da se pise o ceni kako se ranije i pisalo.
I dok se naveliko pominje cena od 100 dinara neki se i dalje zaneseni ovde i dalje raspravljaju sa covekom koji po svim karakteristikama podseca na bota.
Njemu verovatno to i jeste cilj da vam lagano ispira mozak sto neprestano i cini.
Ponavljam jos jednom moj predlog da ako neko zaista zeli da saradjuje sa njim neka to radi preko privatnih poruka,a ovde da se pise iskljucivo o CENI MALINE

Poslusajte kolegu Markonatora,ne mogu ja da sedim ceo dan i da brisem postove koji nemaju veze sa temom.

Poslusajte kolegu Markonatora,ne mogu ja da sedim ceo dan i da brisem postove koji nemaju veze sa temom.
Forum je valjda sloboda izrazavanja,i razlicitost misljenja.......Postovi treba da se brisu ISKLJUCIVO ako je govor mrznje i vredjanja...
Ne navijam za nikoga,a postujem sve...
Po meni ovako je interesantnije.....ko moze vise i bolje,pametnije,sposobnije neka IZVOLI....
Svaki pametan covek ce prihvatiti ono sto je pametno i od najvece budale,a osuditi ono sto je lose od najpametnijeg....
DEMOKRATIJA
Onaj kome bilo ko ovde smeta i nesvidja mu se njegovi stavovi i misljenja on ne obraca paznju na to
Budimo tolerantni i savesni

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh