Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A nije meni jasan ti,poznavace valjni.. sta si sad ti u ovoj celoj prici-malinar,otkupljivac,hladnjacar ili izvoznik? Mrzi me da citam stare postove.
Vama niko nista ne otima, vi sami pristajete na uslove koje dogovorite u trenutku prodaje svoje robe...
cegovac jel ovo trazis?http://sicoberry.com/#Gospodin Spasojevic pre podne pregleda forum ali nece da se druzi sa nama.
A nije meni jasan ti,poznavace valjni.. sta si sad ti u ovoj celoj prici-malinar,otkupljivac,hladnjacar ili izvoznik? Mrzi me da citam stare postove.
cegovac jel ovo trazis?http://sicoberry.com/#
zasto ne kazes kakva je sad potraznja za nasom malinom i neku okvirnu cenu po kojoj moze da se izveze? ja je ne znam ali znam cenu proizvodnje do sad, ja se ne bavim samo poljoprivredom jer cim kad poznajem neku situaciju na nekom trzistu(poslu) uskacm u taj posao odmah i tebi predlazem ako toliko poznajes upadaj u nesto, proizvodnja,sakupljac,otkupljivac,hladnjacar,izvoznik...Ja sam neko ko poznaje jako dobro situaciju na trzistu i koji sam ponudio resenje za sve vase probleme.... Ne bih se ponavljao....
jel taj gospodin fali? ili je neki drugiMenadzer prodaje
- - - - - - - - - -
Ma ne trazim ja nista nego Taso pitao sta nam je sa kolegom.
nece dzabe,nece ni za pare,aj bas cu da mu ja ponudim na kraju berbe pa da vidimo sta zna poznavalac,neka je izvezePa Vlade je baratao sa konkretnim podacima,cak i sa svetckog trzista,a ovaj poznavalac samo prazne price bez cifara,a navodno odlicno poznaje trziste.E sad mozda covek nece dzabe da odaje informacije,zato je Vlade bio kolegijalniji
sve odgovarate ali za trzisnu utakmicu o kojoj pisete od nove godine nista,kako sad to?Zar se sad znaci nece takmiciti sa cenom?
nece dzabe,nece ni za pare,aj bas cu da mu ja ponudim na kraju berbe pa da vidimo sta zna poznavalac,neka je izveze
zasto ne kazes kakva je sad potraznja za nasom malinom i neku okvirnu cenu po kojoj moze da se izveze? ja je ne znam ali znam cenu proizvodnje do sad, ja se ne bavim samo poljoprivredom jer cim kad poznajem neku situaciju na nekom trzistu(poslu) uskacm u taj posao odmah i tebi predlazem ako toliko poznajes upadaj u nesto, proizvodnja,sakupljac,otkupljivac,hladnjacar,izvoznik...
- - - - - - - - - -
jel taj gospodin fali? ili je neki drugi
videcemo te rezultate ali po meni nesto se ipak odredjuje na pocetku reda njive a ne na kraju
znaci sve se kupuje i utrkuje sa cenom pa tek onda se dobije neka najniza cena?koliko ja znam ima ugovori i postoji cena za najlosiju robu na pocetku i koja roba moze da se izveze
sta se desilo sa ovim sajtom,admine sta ti pratis,nekada se ovde zaista realno sagledala muka malinara a sada si pustio ove botove da sve ti uruse i naprave smejuriju a neznaju cak ni da pisu pravilno,meni brises postove??/
Tema se pretvorila umesto cena maline, u temu poznavalac prilika i ostali.
Koliko on zna, i sta je u mogucnosti neka proveri svako ko zeli i koga interesuje preko privatnih poruka.
Mene zaista ne zanima njegovo misljenje jer je osim par podataka koji mogu biti dostupni svima,sve drugo je ispiranje da ne kazem cega,i ispredanje praznih prica.
To je moj predlog.
A ovde da se pise o ceni kako se ranije i pisalo.
I dok se naveliko pominje cena od 100 dinara neki se i dalje zaneseni ovde i dalje raspravljaju sa covekom koji po svim karakteristikama podseca na bota.
Njemu verovatno to i jeste cilj da vam lagano ispira mozak sto neprestano i cini.
Ponavljam jos jednom moj predlog da ako neko zaista zeli da saradjuje sa njim neka to radi preko privatnih poruka,a ovde da se pise iskljucivo o CENI MALINE
Forum je valjda sloboda izrazavanja,i razlicitost misljenja.......Postovi treba da se brisu ISKLJUCIVO ako je govor mrznje i vredjanja...Poslusajte kolegu Markonatora,ne mogu ja da sedim ceo dan i da brisem postove koji nemaju veze sa temom.