poznavalac_prilika
Banned
Meni je mnogo bolje i lakse da zaokruzim svoju proozvodnju sa cuvanjem plodova i onda se udruzim sa drugima koji rade isto. Nije problem kada ima vise ljudi samo u zajednickoj hladnjaci nego bi tu moralo da bude isto tretiranje pa dogovor kada prodati(nekome trebaju novci a nekome ne pa bi on cekao jos) snas li kooiko tu ima promenljivih boyla. Mnogo lakse da ja svako zalesi svoju malinu i odgovara za kvalitet. Zamisli da se desi prodate malinu i necija je tretirana necim sto je problem i vrate svu malinu zamisli samo taj cirkus??? Pa ko je kriv pa nisam nisam ni ja neka hvala. Svako obelezi kutije pa se zna ko je i ako je zeznu stvar. Mnogo lakse makar za mene samostalno doci do cuvanja plodova pa onda u udruzivanje
Za to oko novaca moze da se resi, pisao sam o tome samo niste pazljivo citali. Sto se tice tretiranja i to moze da se resi, kako, lepo tehnolog pravi listu i odgovara za preparate koji se koriste za proizvodnju i svi tretiraju samo sa time, usput obzirom da bi se nabavila veca kolicina sredstava za zastitu uslovi bi bili puno bolji nego kada ljudi nabavljaju samostalno, na vece kolicine dobijaju se razni rabati i ostale pogodnosti.