DULEmajstor
Član
Dobro dosao .Forest Gamp je napisao(la):Pozdrav svim malinarima od novog člana !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro dosao .Forest Gamp je napisao(la):Pozdrav svim malinarima od novog člana !
koja hladnjaca?jandebogd je napisao(la):Vilamet - 140
Miker - 160
sva količina
Samo crni vilamet da posadis. Nista drugo! _________________________________________________ Kod mene jos 130 . U petak zadnje branje.pole je napisao(la):Pozdrav dragi malinari ja sam novi clan s obzirom da je sezona prosla kontaktiracemo iduce sezone
Zanima me kolika je cena u krajevima gde je jos ima i kakav je kvalitet i ko su otkupljivaci (hladnjacari)
Primcujem da malo komentarisete o hladnjacarima koji su manje a ko vise kako ih nazivate pohlepnim ,analizirajte naj manje Pohlepnog hladnjacara ( otkupljivaca).
Organizujem se na 80 ari,dvoumim se izmedu mikera i tulamina .Parcelu maksimalno dubrim stajnjakom,pre toga analiza krec idr. sve stoje potrebno za maksimalni ucinak u proizvodnji.
Voleo bi ako je neko spreman da predlozi savet ili sugestiju kako da se organizujem NAJ BOLJE u tri pravca
-sorta (odabir)
- dubrenje
- protivgradna mreza
U nadi da ce neko dati koristan savet unapred VELIKO HVALA pozdrav iz Macve