Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za cenu nisam siguran ali mislim da je jos uvek 100 dinara . Kisa juce nije prerstajala uopste . Danas sasm tredao da idem u berbu al nista od toga , morao sam da odlozim jos do sutra. stize bolje vreme makar se nadam da ce biti tako.Milanko je napisao(la):Dule koko je stanje sa cenom kod vas u J.Banji pretpostavljam da kisa pada 24h
Post je spojen: [time]1277610677[/time]_________________________________________________
mislim da je malina odradila svoje za ovu godinu ako kisa bude padala do cetvrtka a cena se ne pomera na gore tako da se isto hvata kao prosle godine cak i jos gore ako se sve uzme u obzir ovo je totalni minus ne racunajuci rad i muku
Moraju ljudi da beru , sta ce , nisu oni krivi sto malina propada iz casa u cas , ako je sad ne oberu sutra ce biti jos duplo gore stanje sto se kvaliteta tice. Sutra i ako bude bila kisa ja moram da berem , sta cu kad je takva situacija! A danas malo ranije na pa sutra u malinjak , da se spase sto se spasti da.zoran sef je napisao(la):Ja danas ne berem a imam sigurno 600-700 kg zrele maline...Moji nece ni da cuju da beru na Vidovdan.. Zato sutra od 5 ujutru... Inace ovde bere 80% ljudi... Vreme idealno za berbu.