cunami
Član
i ja isto prekidam branje i pravim veshtachu nestashicu maline na svetskom trzishty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bila je danas katastrofa ali se voda povukla vec popodne... Moji malinjaci su u Gunjacima koji su u brdu 9 km iznad Osecine... Kod onih koji stizu sa branjem kvalitet je malo bolji... Ja jos sutra ima da berem trule i budjave a od prekosutra bi trebalo biti bolje... To im je treca klasa... Vec sutra se ocekuje bolja cena maline...Milanko je napisao(la):Zoki lose stoje stvari kod vas u Osecini sto se tice cene i poplave
. Mi smo relativno blizu. Da li znas mozda kojoj hladnjaci se malina daje u vasem kraju i koliko koja hladnjaca placa ako ima razlike u ceni ? Da li se malina vozi u ples ili merlini hladnjacu il u neku drugu ?Poljokop je napisao(la):ovo je bruka stvarno ako su obalili cenu
nismo mi krivi sto pada kisa
BAS , BAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Milanko je napisao(la):TUZNA PRICA SA NAMA MALINARIMA
Post je spojen: [time]1277373204[/time]_________________________________________________
CIME SI PRSKAO
cunami je napisao(la):i ja isto prekidam branje i pravim veshtachu nestashicu maline na svetskom trzishty