cunami
Član
ja se bojim da ovoliko sunce i visoke temperature ne nachkod malini, chekam josh sutra ako nebude kishe ja ukljuchujem sistem kap po kap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene kisa po ceo dan . Danas sam i brao po kisi. Nije uopste prestajala danas . Neznam dokle ce ovo ovako da bude.cunami je napisao(la):ja se bojim da ovoliko sunce i visoke temperature ne nachkod malini, chekam josh sutra ako nebude kishe ja ukljuchujem sistem kap po kap
DOBRE SALE NIKAD DOSTA...cunami je napisao(la):ja se bojim da ovoliko sunce i visoke temperature ne nachkod malini, chekam josh sutra ako nebude kishe ja ukljuchujem sistem kap po kap
Branko je napisao(la):Člana lanjskisneg smo poslali na petodnevni odmor.
kod koje hladnjacejandebogd je napisao(la):U zavisnosti od vremena predavanja maline u hladnjači nove akontne (otvorene)cene su:jandebogd je napisao(la):U zavisnosti od vremena predavanja maline u hladnjači cene su:StefanP. je napisao(la):U Uzickom kraju Yugent daje cenu od 108 din/kg
1. Vilamet - 108; 105; 100 din.
2. Miker - 128; 125; 120 din.
Cene su akontne.
1. Vilamet - 128; 125; 120 din.
2. Miker - 143; 140; 135 din.
brukabanomil je napisao(la):LJUBOVIJA, FANTASTICNA CENA, KILOGRAM MALINE SAMO 50 DINARA. BERACE SAM POSLAO KUCI. PLACAM 0.33 E ZA KILOGRAM NABRANE MALINE PLUS TRI OBROKA. ONDA JE ISPLATIVIJE PREKINUTI BERBU. AKO SE NE UVECA CENA DO SUBOTE PLANIRAM DA SECEM MALINE I DA OSTAVIM LASTARE ZA SLEDECU GODINU.