zombie_666
Banned
Nije slika original napisao sam gore, nisam stigao slikat, snijeg nas zatrpao pa sam uzeo sa neta sliku, isti ovakav 100%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ne znam stvarno dok ne probamo. Na sajtu Seppi m. stoji da je potrebna snaga od 35 do 40ks. Prethodni vlasnik tvrdi da 549 može da ga pokreće. Kod nas bi 533 radio samo po kupinama i malinama gde je obično manja i laganija trava.Da mu je za pokretanje potrebno vise ks(moje misljenje).
Ipak ti je bilo jednostavnije i povoljnije da kupis gotov fabricki odradjen no sam da pravis.
Pa ne znam stvarno dok ne probamo. Na sajtu Seppi m. stoji da je potrebna snaga od 35 do 40ks. Prethodni vlasnik tvrdi da 549 može da ga pokreće. Kod nas bi 533 radio samo po kupinama i malinama gde je obično manja i laganija trava.
Pa cena je bila i više nego povoljna za ono što se dobija tako da se nije puno razmišljalo.
Malčer pozadi ima valjak, tako da se za hidraulik ne brinem.
Cestitke na kupovini, znas moje misljenje od ranije tako da je uvek bolje kupiti fabricku masinu nego praviti tako nesto...Tu nisi pogresio po mom misljenju...
Evo nasao sam i video kako radi model SMO od 175cm za Ursuzom od 50KS (ima i jos par kombinacija), ako je za poredjenje...deluje mi slicno kao tvoj model po izgledu (ovaj ima oznaku SMO, ali je model od 200cm tezak oko 600kg pa to onda verovatno nije tvoj). Model SML se uklapa u tvoju tezinu (oko 380kg za 200cm radnog zahvata) i njemu treba snaga od 20-50KS po prospektu...
Po ovom videu deluje da i tvoj mozda ipak moze traktor od 50KS da lepo pogoni, cak i za grane u vocnjaku...