sinisa1979
Član
Drugar ima Dabaki malčer (čistokrvni kinez) i prezadovoljan je. Mislim da je menjao ležajeve ali preventivno koliko se sećam priče.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ga za to i uzeo, ja mislim da moze, neke tanje sigurno, 4 - 5cm sigurno ne mozeDa li ovi malceri sa rukom mogu da unistavaju izrasle izadanke bagrenjaka i kiseljaka pored puteva (drva,šiblje) i ako mogu do koje debljine drva? Ili za takve stvari treba neka ozbiljnija i drugacija masina?
Mislim da je za te lagane malčere 1-2 cm plafon i to da ne ide često u to šiblje. Za to (i deblje) treba malo ozbiljnij malčer.Da li ovi malceri sa rukom mogu da unistavaju izrasle izadanke bagrenjaka i kiseljaka pored puteva (drva,šiblje) i ako mogu do koje debljine drva? Ili za takve stvari treba neka ozbiljnija i drugacija masina?
Po meni u debljem i guscem rastinju ne moze nista ni ozbiljniji malcer osim sumskog. Gledao sam bertijev tarup 190cm ovaj sa rukom, vidi se masivna i jaka verzija, ali istu u guscem siblju prepolovi stabljiku. Mislim da dosta igraju ulogu i cekici koliko su potroseni. Ovako do su novi mocice i ovaj da melje 2 3cmMislim da je za te lagane malčere 1-2 cm plafon i to da ne ide često u to šiblje. Za to (i deblje) treba malo ozbiljnij malčer.
Po meni u debljem i guscem rastinju ne moze nista ni ozbiljniji malcer osim sumskog. Gledao sam bertijev tarup 190cm ovaj sa rukom, vidi se masivna i jaka verzija, ali istu u guscem siblju prepolovi stabljiku. Mislim da dosta igraju ulogu i cekici koliko su potroseni. Ovako do su novi mocice i ovaj da melje 2 3cm
Sent from my SM-A356E using Tapatalk
Jedno pitanje>koja firma prodaje te malcere sa rukom,ne vidim na netu te sa povoljnom cenom samo skupe.Po meni u debljem i guscem rastinju ne moze nista ni ozbiljniji malcer osim sumskog. Gledao sam bertijev tarup 190cm ovaj sa rukom, vidi se masivna i jaka verzija, ali istu u guscem siblju prepolovi stabljiku. Mislim da dosta igraju ulogu i cekici koliko su potroseni. Ovako do su novi mocice i ovaj da melje 2 3cm
Sent from my SM-A356E using Tapatalk
Prodaju ljudi privatno, neki uvoz iz Kine, Indije, kako koJedno pitanje>koja firma prodaje te malcere sa rukom,ne vidim na netu te sa povoljnom cenom samo skupe.