Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rale 83 je napisao(la):Meni treba , radno odelo , prsluk , dukserica i sto nebi bila sa logom foruma i mojim nickommajcu imam a kacket mi oteo sin
![]()
Pametan si ti , cuvaj se od japanaca .octavianb007 je napisao(la):Evo ja predlazem ovako.
Da se napravi jedna lista ko zeli da kupi majce,kacket,prsluk i da se otvori neki racun u banci gde mozemo da uplatimo novac.
Ako prijavljeni korisnik nije uplatio, nece nista da dobije.Drugim recima radi se majca,kacket,prsluk posle uplate.Zato bih molio nekog da napravi tu listu i da nam da racun gde mozemo da uplatimo.
Mislim da je tako najbolje da pre platimo nego da se uradi neznam ni ja koliko primeraka pa da na kraju ostane viska.![]()
![]()
Hocu majcu![]()
![]()
.Ne pitam koliko kosta.
![]()
![]()
![]()
Prosli put je bio N.A. i Matic , inaravno jos po neko I Branko je bio aktivanoctavianb007 je napisao(la):Dobro,ali ko je volontar za listu![]()
Meni samo kacket. a prsluk mi ne treba ..Ostao mi pancir prsluk, za sad je dobar.francuz je napisao(la):Ajde bre glavu gore, ko hoce neka se prijavi, odnosno pustite opet onaj oglas za prijavljivanje sa br tek racuna, pa posle uplata sledi ostalo....
Ja sam oran za 2 para kacketa i majica, a prsluk dok ne vidim neznam.
North ARMY je napisao(la):Bili su N.A. i Branko,sad se N.A. opet sprema i bice nesto,samo dok prodju praznici,a ako ima neko voljan za majicu a da ne pita za cenu nek mi se slobodno javi.![]()
![]()
![]()
Post je spojen: [time]1294163823[/time]_________________________________________________
Bilo je dajte majice i kacket,napravili akciju pa prc,bilo je dajte druzenje pravili smo pa prc,bilo je kako da pomognemo forumu otvoren je racun pa i tu ima ... sexa da ne kazem opet prc.