Dodjite na neko od druzenja pa cete videti. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ajde branko okajo si grehe dosad ,da si ti nama ziv i zdrav ko radi taj i gresiBranko je napisao(la):Već sam pisao da NA nije u svemu tome ni najmanje kriv, nego je sve na meni i mojoj aljkavosti...
Dakle, sve kritike podnosim.
Svaka ti je ka' u Njegoša!futurefarming je napisao(la):Ko radi taj i greši, kad prizna i izvini se, pola mu se prašta, posle plati 2-3 ture i sve mu je oprošteno![]()
![]()
Gospodine Octavianb007 s oprostenjem ali da li je Vas neko pitao nesto ili obmanuo ?? Ili ovde dolazite kao pravnik za medjuljudske odnose ??octavianb007 je napisao(la):Oprosteno ti je i sa moje strane samo nemoj vise da ti se ponovi.Ako si hteo uzeti trebao si od svakoga po malo da se to ne primeti a ne pojedinca.![]()
![]()
![]()
Ok, nema nikakvih problema.Mozete izbrisati temu koju sam napravio u cilju reklamiranja ako vam toliko smeta.Zoran Kostović je napisao(la):Predlažem da svi dobronamerni članovi ovog foruma koji shvataju kako je teško organizovati i seosku igranku, a kamo li štampanje i distribuciju dotičnog materijala pomognu oko razrešenja ovog problema. Jako mi smetaju kritike pojedinih članova koji su se registrovali pre par nedelja, prevashodno u cilju samoreklamiranja i pronalaženja tržišta. Molim da mi cenjeno uredništvo na PP dostavi broj računa kako bih skromno doprineo rešavanju ove situacije. Pozdrav.