Majice i kačketi

Već sam pisao da NA nije u svemu tome ni najmanje kriv, nego je sve na meni i mojoj aljkavosti...
Dakle, sve kritike podnosim.

Branko, ma opusti se cocece :ppozdrav: Uostalom , sve si radio volonterski, pa samim tim i nema mesta za neciju ljutnju, jer Ti nisi imao nikakvu korist od svega toga . :cao: :ppozdrav:

Oprosteno ti je i sa moje strane samo nemoj vise da ti se ponovi.Ako si hteo uzeti trebao si od svakoga po malo da se to ne primeti a ne pojedinca. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

octavianb007 je napisao(la):
Oprosteno ti je i sa moje strane samo nemoj vise da ti se ponovi.Ako si hteo uzeti trebao si od svakoga po malo da se to ne primeti a ne pojedinca. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
Gospodine Octavianb007 s oprostenjem ali da li je Vas neko pitao nesto ili obmanuo ?? Ili ovde dolazite kao pravnik za medjuljudske odnose ??

Lepo pitanje na koje cu vrlo rado da vam odgovorim.

Ne bih zeleo da me shvatite pogresno ali mislim da se te stvari tice svih nas.

To sto se desilo moglo je i meni da se desi pa da ja ostanem skracen za tu sumu.
Zato bih molio da se malo uozbiljite jer u suprotnom ne znam koliko bih se ljudi opredelilo da ostane "skracen" za neku sumu koju na kraju krajeva je mogao da kupi nesto sebi a ne da ih "baci" u kantu za smece.

Nadam ste me dobro razumeli.....

Pare nisu bacene,meni je jako zao sto majice ni dan danas nisu dosle do clana Poelbuster ::sramota:: ::sramota::
Clan je uplatio 3001din za 2kompleta ako se ne varam,a Branko je hteo da ispadne fer pa mu je spremio 3kompleta,e sad sto mu ih nije isporucio do dana danasnjeg je druga i duga prica.

Da. I to će biti rešeno.

Sve kritike prihvatam... I sve greške, pre ili kasnije, ispravljam.
Hvala na razumevanju.

Predlažem da svi dobronamerni članovi ovog foruma koji shvataju kako je teško organizovati i seosku igranku, a kamo li štampanje i distribuciju dotičnog materijala pomognu oko razrešenja ovog problema. Jako mi smetaju kritike pojedinih članova koji su se registrovali pre par nedelja, prevashodno u cilju samoreklamiranja i pronalaženja tržišta. Molim da mi cenjeno uredništvo na PP dostavi broj računa kako bih skromno doprineo rešavanju ove situacije. Pozdrav.

@Zoran Kostovic urednistvo ima i pare i majice tako da nije problem ::novac:: vec je problem sto Branko nije imao vremena.
Ja ti se u ime urednistva zahvaljujem na razumevanju. :ppozdrav:

Post je spojen: [time]уторак, 11. јануар 2011. 12:14:25 CST[/time]
Predlažem da svi dobronamerni članovi ovog foruma koji shvataju kako je teško organizovati i seosku igranku, a kamo li štampanje i distribuciju dotičnog materijala pomognu oko razrešenja ovog problema. Jako mi smetaju kritike pojedinih članova koji su se registrovali pre par nedelja, prevashodno u cilju samoreklamiranja i pronalaženja tržišta. Molim da mi cenjeno uredništvo na PP dostavi broj računa kako bih skromno doprineo rešavanju ove situacije. Pozdrav.
Ok, nema nikakvih problema.Mozete izbrisati temu koju sam napravio u cilju reklamiranja ako vam toliko smeta.

Kao sto i ime govori POLJO INFO znaci poljoprivredne informacije.Mora da postoji neki povod zasto je neko postao clan ovog foruma.Po tvom misljenju bi ovaj forum izgledao ovako:
100% potraznja
0% informacija.
Veoma glpo,zar ne.

Sto se koristi tice nijedan covek nece kupovati nesto sto mu ne treba tako da svako ko nesto kupuje gleda da ima i koristi od toga.A i ne znam sta imas protiv tih ljudi koji su sve svojerucno napravili da bi coveku olaksao posao :sta:

Ja od svojih reci ne bezim.Ako se bude otvorio taj racun, uplaticu.Nema nikakvih problema...

Volim druzenje, volim da pomognem ljudima ako im nesto zatreba ali volim i da imam poverenja u te ljude....Veliki pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Nazad
Vrh