MAHINDRA

Posto sam jedino ja spominjao konvertibilne marke, znaci da se gornji post odnosi na mene pa da nesto razjasnimo. Ako ja mogu da znam u svakom momentu odnos dinara i evra kao i odnos Hrvatske kune i evra, onda bi i neko ko zivi u Srbiji mogao da zna odnos konv. marke sa evrom ili da to jednom zapamti pogotovu sto je kurs fiksan i ne seta svaki dan kao dinar.Plus sto je KM ekvivalent DM, koja je ukinuta ali znamo svi kakav je paritet imala sa uvodjenjem evra.

69mlwm.jpg

mjsoll.jpg

http://i39.tinypic.com/qx8ho4.jpg[/IMG

[IMG]http://i43.tinypic.com/9ivhpv.jpg

---------- Poruka napisana u 18:30 ---------- Prethodna poruka je at 18:18 ----------

302ujw6.jpg

qx8ho4.jpg

wlym13.jpg

Sadcemu cetvrta godina bez pranja motora samo limarija ,dosad bez ikakvog kvara

Jel ovo onaj sa turbinom? Čini mi se da sam isti ovakav provozao na sajmu, stvarno ekstra dobar traktor, vrlo okretan, jedino su mogli staviti malo veće prednje gume, kakve "debele" balonke, čisto radi optike jer ima dosta masivan prednji kraj pa bi bolje i moćnije izgledao.

Ako bi ste mogli da izmerite visinu prednjeg mosta, jer sam cuo da je dosta nizak napred.
Gledam da ima samo 540 o/min kardana. Kako je sa pneumatskom sejalicom? Jel to dosta obrtaja?
Inace odlican traktor:bravo:.
Sta da se kaze,da je visok nije a da se moze u kukuruzu odraditi sve operacije moze.Ako je sa hidro volanom,poprecni cilindar je od zemlje na 40cm.Sad sam merio dosad nisam imao potrebu posto u kukuruz ulazi dogod se sme prskati ili parati.Sto se tice obrtaja kardana ja sejem sa IMT sestorednom sejalicom sa 1800obrtaja motora u cetvrtoj sporoj brzini ima dovoljan obrtalj kardana.Nema nijedne prazne rupe na ploci i samo zvizdi sejalica kao sa Rusom kad sam sejao.

---------- Poruka napisana u 21:26 ---------- Prethodna poruka je at 20:53 ----------

http://i43.tinypic.com/35lhopv.jpg

ovde se vidi visina prdnjeg mosta

---------- Poruka napisana u 21:26 ---------- Prethodna poruka je at 21:26 ---

Da malo osvezim temu...

334j0cx.jpg

Juce sam na sajmu sedeo u ovom traktoru. Deluje skroz dobro, malo jeste spartanskog izgleda,ali nekako deluje kvalitetno.

519awx.jpg

Tman kada sam krenuo da slikam okolo, crkla mi je baterija na mobilnom.

---------- Poruka napisana u 09:10 ---------- Prethodna poruka je at 09:08 ----------

Cena 7030 je 18990 eura sa uracunatim PDV-om i popustom + kabina 2500eura.

Sa modelom 7030 su preterali pored kabine doplata i za kompresor i izadje skoro 23 000 eura

@ Sumadinac-Gruzanin: nije me zanimalo,pa nisam ni pitao. Nazovi Agropanonku,pa pitaj.

@ Steva 1984: Ne moras ti da uzimas ni kabinu, ni kopresor. Na sajmu je bio izlozen i traktor bez kabine i kompresora. Mada, slozicu se sa tobom da su preterali sa cenom. Jeste da se cini kvalitetan,ali mislim da je MNOGO. Sada neka drugi kazu svoj sud.

...,ako se uzme u obzir da je na sajmu za te pare bilo i traktora drugih proizvodjaca, onda covek stavrno da se zamisli...

mah-slika1.jpg
[/IMG]
mah-slika4.jpg
[/IMG]
mah-slika2.jpg
[/IMG]
mah-slika3.jpg
[/IMGDa malo osvezimo temu,odlična masina vredi svaki ulozen dinar,prezadovoljan sam za sad napravio sam nekih 140rh i mogu vam reci da je zmaj od traktora majevicu 3200litara ne oseca uz breg,brz,okretan,jak,stabilan, jaka hidraulika ,resene kočnice itd.Vreme će pokazati još ali za sad petica

Da li su prednje gume na mahindri 7030 malo prevelike? Pitam ja onog na standu danas na sajmu ima li motor dovoljno snage za ove grume ,a on kaze ima. Ja ostao zbunjen ali ajd da mu verujem.

Ovaj mali Mahindra 595 Turbo jako lepo izgleda. Po gabaritu kao 539 a po snazi mnogo bolji. Pre par dana sam ga gledao na placu zastupnika za Makedoniju i bogami izgleda mocno...jedino sto mi se ne svidja je cena 9600 bez kabine. I jos jedna mana je sto boja karoserije je ona fabricka zarko crvena sa visokim sjajem a boja blatobrana je neka mat crvena bez sjaja kao jako pregorela od sunca i bez imalo sjaja. To nekako udara-bode oci.
Pitanje za vlasnike ovih traktora pa i onih 575 koji su slicni ili isti po karoseriji...dali je neko probao da skine onu poteglicu i da ugradi kuku sa krstacem kao na fergusonima 539. Cini mi se da je taj princip mnogo prikladniji i laksi za koriscenje od ove fabricke poteglice. Na slikama tih traktora ne vidim gde bi se kacio krstac onde gore iza sedista ili mozda gresim??

Nazad
Vrh