sova
Član
65 ks, 3300 kubnih cm. U Bijeljini je bio 22 500km prije 2 mjeseca pitao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam Mahindru 475, dve godine stara 1000 sati, dobro se pokazala, jedina mana joj je menjac, prilikom ubacivanja krci vise nego ferguson.
Sve ostalo je ok, nema nikakvih dolivanja ni ulja ni antifriza samo gas.
Tacno tako.S time sto subvenciju odmah izbija trgovac iz cijene, drugacije receno pripremis papire poneses lovu za neto cijenu i tjeras.To ti je u Bosni cena sa koje je odmah skinuto 40-tak procenata subvencije, tako da je ralna cena mnogo veća!
Da li si saznao koja je cena te mahindre?Pa to nije onda puno para. Toliko kosta i rakovica bez prednje vuce, a sigurno nije losiji od nje. Raspitacu se koja je cena u Srbiji.
Moje lično mišljenje je da je Mahinda bolji traktor od JD-a na našem tržištu. Zašto? Pa,nikako da čujem da je na Mahindrin-om traktoru koji je kupljen u Srbiji pustilo ulje na glavi motora posle 2000 radnih sati, a JD gde god odes ulja oko motora koliko god oces posle tog vremena. Ja samo kažem ono sto sam čuo,a nešto i video. To je to!