sova
Član
Ima li Mahindra 52 ks DW ako ima koliko kosta?
Mene pitas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima li Mahindra 52 ks DW ako ima koliko kosta?
"Agrosimeks" Novi _ Vrsani 055 787 222, idu preko "Agropanonke" ruje, mahindre i kineze, plus imt i rajkeMa sve na forumu a i tebe posto ti zivis u mojoj blizini?
595turbo-52/ks-10.585E
Kojeg i ako moze da vidimo.
Ovo jeste slika iz mahindra sajta a ovaj gore što se vidi je jedna luda koja je izbačena iz tima mahindra iako je imao i još uvak ima karticu MAHINDRA FAN CLUB-a sa brojem 001 i vo je slika realnosti i testiranja traktora u oranju i još koliko promocija tek bilo nepitajte ali evo me sada na začelju kolone Agropanonke.
Je l' može malo pojašnjenje citiranog posta? Da li ste Vi u pitanju, kakav je to mahindra tim i kakva sad kolona Agropanonke? Ništa mi nije jasno!
Malo pojašnjenja predhodnog posta.Uvaženi član ovog foruma je postao vlasnik ovog traktora pre izvesnog broja godina i sa njim je bio na takmičenju orača gde je ostvario zavidan uspeh.Na svim prezentacijama je predsgtavljao traktor od ovog proizvodjača i na kraju se razočarao kupovinom novog proizvoda od istog proizvodjača, a disributeri i serviseri istog neće da reše problem.Normalno da je čovek ogorčen i da zato tako piše.On je mislio da ste vi upoznati sa ovim problemom jer je isti izneo na TV.Oovde je bilo dosta komentara o tom njegovom izlaganju na TV-u, ali u drugoj temi jer se odim svog traktora usudio da dirne u božanstvo Belarus na šta je naišao na revolt od nekih članova ovog Foruma pa je morao da da jedan opširan post o tome.Nadam se da sam bar malo uspeo da pojasnim ovaj post!!!
Tek mi se mahindra ne svidja,kosta kao pravi traktor a mogu reci da nije nista bolja od npr 577 ali ne novog,obrni okreni mnoogo jeftinije uzeti polovan i komplet ga srediti dobijes istu masinu za duplo manje para.
Mozda u Vojvodini, u RS za pola para od nove Mahindre mozez kupiti polovan imt 577 koji je umro samo jos nije sahranjen.Tek mi se mahindra ne svidja,kosta kao pravi traktor a mogu reci da nije nista bolja od npr 577 ali ne novog,obrni okreni mnoogo jeftinije uzeti polovan i komplet ga srediti dobijes istu masinu za duplo manje para.