UnIvErSaL774
Član
Camel tu mahindru sto nam ti fotografisao ide 50 km/h verovao ili ne mnogo brzi u transporu od MTZ 892 i Univerzal 774 DTCamel Driver je napisao(la):Danas sam video ovoga jako mi se svidjaloimali neko iskustvo od tog traktora?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Camel tu mahindru sto nam ti fotografisao ide 50 km/h verovao ili ne mnogo brzi u transporu od MTZ 892 i Univerzal 774 DTCamel Driver je napisao(la):Danas sam video ovoga jako mi se svidjaloimali neko iskustvo od tog traktora?
![]()

, pokazalo se da je Mahindra dobra skoro kao New Holland...Nebih se ja sa mahindrom zavitlavao . Tai model 7030 je baba roga za mtz 820 .i po potrosnji i po radu video sam ga uzivo kako radi sta radi
Poštovani dali sa sigurnošću možeš proveriti ove cene i neke od kontakt telefona te firme bio bih ti veoma zahvalan, ako može pošalji na pp."Agrosimex" Vrsani_Novi Bijeljina. Mahindra 52ks 15000km mahindra 65ks wd cini mi se 24000 km za kes i vozi, subvencija odmah izbijena.Da napomenem to je cijena bez kabine. 1evro je 1,95 km.Subvenc. je kod nas 40% s tim da ima limit za traktore do 50ks je 5000km, a preko 50ks 15000km.