Nek je sa srećom...
Si gledao arma trak?
Gledao sam Armatrac 604e od 58ks, lep traktor, kabina zadihtovana, ali ono sto mi se nije dopalo je: motor sa 3 klipa nekako sporo prima gas, unutra kabina sa komandama na desnoj strani ali nekako mi je delovala previse plasticna, bez obzira sto je kabina zadihtovana buka od motora je ista i kad zatvoris vrata i kad otvoris, klimu nema tako da to sto je kabina zadihtovana ne igra ulogu ako moram da otvorim prozor na njivi, bitna stavka je potrosnja goriva za koju mi je vlasnik rekao da je poveca, cena ovog traktora je oko 20470eura. Bio je i u nizoj verziji za vocnjake, ali on ima bas nizak klirens i kosta oko 18000eura.
Dobar ali skup Hattat c serija od 60ks cena oko 26000eura.
Dobar ali skup LS XR50 odlican korejski traktor cena oko 26000eura
ITO neki ga kude, neki ga hvale kineski traktor sa "FIAT-ovim" motorom, i katastofalnim gumama koje se trose nenormalno cena oko 15000eura.
LOVOL 504, kad sam ga video, u istoj prodavnici gde je bio i Hattat, nisam hteo ni da ga gledam spolja mi je delovao bas onako KINESKI.
Mahindra mi je bas onako legla, kabina komotna, komande klasicne slicne kao na MTZ, menjac se lepo salta, kad joj dam gas odma prima, garancija 3 godine, po iskustvima drugara koji ih imaju svi su prezadovoljni, nesvidja mi se sto je bucna u kabini pa se radio ne cuje i mogli su malo bolje zadihtovati kabinu ali nije mi to toliko bitno, bitno mi je da je jednostavna za upravljanje i mala potrosnja.
Ovo sto sam napisao je moje vidjenje traktora koje sam gledao, ali ih nisam probao, tako da mozda i nisam u pravu, kao sto sam ranije napisao kad budem nesto konkretno radio napisacu iskustva