nesic
Član
Mene konkretno zanima da li je sposobna da nosi neku diskosnu sejalicu od 4 reda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam bio zagrejan za 6060 model al mi iskrsla zemlja pa ništa od mahindre, bio sam gledao i 6050,kabina je najviše razočarala nema klime, bučna. Možda je pametno pogledati i nešto od turaka, hvale ih ljudi a udobniji su popriličnoDragi ljudi,
jel ima neko Mahindru 6050 4wd.
Razmisljam se izmedju nje i Lovov504 4wd.
Cena Mahindre 16.990 bez klime i bez kompresora.
Cena Lovola504 17.300 sa manuelnom klimom i kompresorom.
Sta bi ste mi pre predlozili sa stanovista kvaliteta.
Najljubaznije vas molim za pomoc, savet, vase iskustvo ako neko ima 6050.
hvala puno
pozdrav
Meni ne treba klima. Toliko je losa kabina?Ja sam bio zagrejan za 6060 model al mi iskrsla zemlja pa ništa od mahindre, bio sam gledao i 6050,kabina je najviše razočarala nema klime, bučna. Možda je pametno pogledati i nešto od turaka, hvale ih ljudi a udobniji su poprilično
Ma može se voziti ali ako se uzme u obzir da je 2021. Ipak je premalo što pruža a konkurencije za slične pare nudi bolji konfor, ako me razumeš?Meni ne treba klima. Toliko je losa kabina?
Imam ja samo ne znam kako da je stavimДали неко има шему брзина од ових мањих Махиндри у км/х нигде не могу да нађем?
Nisam vlasnik,al stigla je kod nas u selo 6050 ,prošle godine,traktor od prvog dana nema snage u 5 toj brzini,posle izlazaka majstora opet isto,nešto su inženjeri u fabrici dobro zeznuli,traktor bukvalno nema snagu da vuče praznu prikolicu,u manjim brzinama je ok,dok su ove serije 5 bar po pisanju živa vatra ovde je nešto zeznuto,dobio je povraćaj na nju pa valda nemož da je zameni za drugu seriju,e sad nem pojma dal je to samo kod njega,dal su posle u fabrci ispravili to neznam,traktor izgleda moćno za te konje ,čak mi se na prvi pogled svideo,,alii,,,Škrti su na rečima vlasnici mahindri naročito ovih novih, nemoguće da ih nema neko od članova, ne svi čast izuzecima.