Mušovac
Član
Poceli da se naziru redici,al pocela i travuljina. Kad ovo da prskam i sa cim,sobzirom da ce biti dzungla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da da fokus ultra posebno.. a kakav je Savazon za sirokolisne?Butoxone ne skida sve širokolisne korove, njegova uloga je prevashodno da ubije štavolj.Kombinuj ga sa Bentazonom i Imazamoksom kako bi proširio spektar delovanja a Fokus ultra idi u posebnom odvojenom tretmanu, ne mešaj ga jer u kombinaciji bude dosta fitotoksičan, provereno.
znaci Savazon je bolji od Butoksone? Ja nisam nesto iskusan i ne znam tacno kako koji korov izgleda pa zbog toga i ne znam koji preparat bi bio bolji za moju lucerku. A kazi mi jel bolje da se prska na pocetku vegetacije kada krenu korovi da rastu ili posle prvog kosenja kada detelina dostigne 15cm?Odličan, skida veliki spektar korova.
Onda sam zakasnio posto mi je detelina pred kosenje, moracu posle kosenja kada bude krenula trava a sledece godine da probam na pocetku vegetacije..Sada na početku dok su korovi do 5 cm visine, detelinu ne gledaj.