Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A gde mi je ona 4-a prikolica
Ranije je e smo prskali pivotom, ako ga još ima u prodaji.. Predstavljam da je mlado lucerište u pitanju?Cime prskati vilinu kosicu u detelini,a da je uspesno unisti?
Za ovo sto radis u EU bi ti zabranili bavljenje poljoprivredom. Ovih dana je ovdje jedan takvim tretmanom rjesio 1600 kosnica , spremaju tuzbu protiv njega , bolje prije da bankrotira nego sto sud zavrsi.Kod mene drugi tretman. Kako stvari stoje bice ovo godina za seme.
Bilo bi mu mnogo da vuce cetiri.A gde mi je ona 4-a prikolica
Pcele ne ali posjecuju jos korisniji oprasivaci, pa jer ne pise u svakom uputstvu da se ne prska u cvijetanju? Pratim malo forum pa citam imate problema plamenac , cikade i jos sto cudesa, zanimljivo ovdje se to jos nije pojavilo a ne koristi se ni dio insekticida a ni herbicida kao kod vas. Neke ne mozes ni kupiti , drugo kad kupis sve se biljezi na tvoje ime , svaka litra pesticida. Nema otrova za miseve , nema ga za kupiti vec nekoliko godina a mislim da nikad manje miseva nije ni bilo, paradoks. Vidim nesto iz Srbije se pojavi otrova ali ako ga neko odruka mislim da ce mu prisjesti trovanje miseva.Kako da se reši štetnih insekata u lucerki ?
Da dodam ,obične pčele ne posećuju lucerku .Možda je i posete ali ne mogu da je opraše.