Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Rešio da je isprevrćem danas, sutra grabim i baliram, tako jaču i zeleniju... Nemam drugog izbora, dobro je da mogu i ovako.. U planu je da krave pojedu za dva dana što izbalirao na 2 jutra... I tako svako malo da kosim po 2 ili 3 jutra...
Ja više nemam ni papka u dvorištu, ali ima čovek kome prodajem detelinu... Kad sam rasprodato krave bilo mi žao da preorem savršeno lucerište i to mi otvorilo vrata za saradnju sa jednim čovekom koji ima baš puno muzara...
Ja sma jedne godine tako zelenu radio. Isprskao je onim Inakulantom i isaplo odlicno nije se pokvarila a goveda jela odlicno. Jedino sto su bale bile krace i mekse zbog tezine...
Steta sto tog inokulanta vise nema u prodaji. Ja sam video ovde da si ti radio time. Nabavio sam naredne godine i probao u stvarno nije bilo kvarnog. Doduse nije taj inokulant za skroz vlaznu detelinu ali recimo 1-2 dana moze ranije da se izbalira od uobicajnog.