Ja ću na 5 k.j četvrtog otkosa možda nakupiti 50-60 bala.Nije narasla ništa a krenula da se usemenjava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod nas rijetko ko da je kosio ili ce kosit 3 lucerku....vidim da je u kikindi bilo ceste kise cim je 4 pokosita a krece i 5....ovdje ko pokosi 3 ima da bude presretan
Nismo mi imali toliko kiše.Parcela je nađubrena stajnjakom i previše i kako padne kiša ona krene ali džabe kad joj padne 1 kiša u celom ciklusu i to 10-ak litaraI kod nas rijetko ko da je kosio ili ce kosit 3 lucerku....vidim da je u kikindi bilo ceste kise cim je 4 pokosita a krece i 5....ovdje ko pokosi 3 ima da bude presretan
Da ne bude zabune. Ako je negde u Srbiji bilo malo kisa, onda je to Kikinda. I kad je padala to su kolicina koje su samo prasinu pokupile.I kod nas rijetko ko da je kosio ili ce kosit 3 lucerku....vidim da je u kikindi bilo ceste kise cim je 4 pokosita a krece i 5....ovdje ko pokosi 3 ima da bude presretan
Sij sad samo nemoj dugo cekati a sto se tice dubine ja sam lane sijo bez oranja samo tanjiranje i odlicna je.Potreban mi je savet vezan za dubinu oranja pred setvu lucerke.Parcela je 2kj i pre dve god je podjubrena stajnjakom,potom je dve godine bio kukuruz,za vikend smo obrali i ovih dana cemo skloniti kukurzovinu i razbacati otprilike 60 tona stajnjaka.E,sad zemlja jeste laksa za obradu,ali opet nisam siguran koliko duboko cemo moci uzorati i dali ce to detelini biti dovoljno?Da li sejati do kraja meseca ili ipak odloziti za prolece?