Zoran Kostović
Član
Ovo bi Uroš Davidović okarakterisao kao TV prodaju, tj. marketing.Nema problema.Jesi li zadovoljan prošlogodišnjom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo bi Uroš Davidović okarakterisao kao TV prodaju, tj. marketing.Nema problema.Jesi li zadovoljan prošlogodišnjom?
Ja sve sejem ciklonom. Lucerku pomešam sa tritikalom i posejem.
Ne znam kako uspevas. Prilikom setve i vibracija izgubi se ta homogenost jer seme nema istu tezinu, drugo kad se rastura seme tritikala razbacuje se sire takodje zbog svoje tezine, tj dalje leti.Pomešam 100kg tritikala sa 15-16kg lucerke tako da smeša bude homogena.
Postavim na neke otvore do kojih sam došao iskustvom i u jednom prolazu raspem po deonici širine 14m i dužine 550m, tako se uklapa u moje parcele. Ako te baš interesuju dimenzije otvora izmeriću sutra.
Belorusa teram 6. brzinom na 1.500-1.600 obrtaja, a rasipač mi je podignut malo iznad horizontale kardana.
Pređem još jednom sa drljačom i valjam glatkim valjkom.
Jesi li mislio na ovu vrstu detalja ?
Ma zajebavam se...Zorane meni je važno da ljudi budu zadovoljni jer u suprotnom loš glas daleko se čuje.