Takve uslove i meni nudi ugovarač a cena zavisi od procenta čistoće i kreće se od 2,5 do 3,75 eura/kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam tako prošao.Posejao u proleće 2014.Pojeli su frtalj jutra od 2,Ja je ostavim kad ono sušna 2015.U jesen je uzorem.Oko 250 bala sam doneo sa te njive.Sto se tice miseva,zna da bude zlo i naopacke,u godinama kad ih je najezda,kao 2013 recimo znaju da naprave takvu stetu da nemas sta da kosis..meni su cak i koren pojeli i morao sam da preorem dvogodisnju lucerku..pogotovo ja nekad imam problem jer tu gde su mi lucerista kilometrima okolo nema ni jedne druge i posle zetve oni lepo sa okolnih strnjika svi kod mene na cast i eto njake..probao sam te godine datrujem al sta vredi,oko 70 rupa na meter kvadratni..strasno..
Pa bas i nije dobro sejati lucerku na lucerku, ali probaj, mozda i nesto uspe. Ja bi to duboko zaorao i posejao bi kukuruz da sam na tvom mestu. Kolika je parcela ??
Inace sam danas prevrnuo moju pokosenu u nedelju. Skupicu je na gomilice i lepo cu sloziti pod senjak za zimu....
Inace se nadam da cu dobiti i tu poslednju 5. kosnju ove godine...
I ja bih posejao kukuruz kad mi ne bi odgovaralo da imam 2,5ha lucerke u jednoj parceli jos godinu dve Kao sto rekoh odgovaralo bi mi da produzim luceriste jos malo pa da izorem posle obe, znam par njih koji osveze luceriste u 4-5 godini tako sto prodju drljacom u prolece preko lucerke da rastresu tlo I prodju sejalicom opet. I relativno im uspeva. Ali ova pracela koju sam kupio bas izgleda dosta ugazeno. Zbog rotoga sam I razmisljao da pustim plitko tanjiracu.