pocerina
Član
Noviji model t40.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drago mi je da si počeo sam kapirati ..I da ponovim dok su pare u tebe ...!!Ponavljam MTZ motor od 820.1 do 1025 ima 4750 ccm možeš proveriti u saobraćajnoj !Kod ovoga iz Kaca, auspuh sa leve strane a hodeno hladjenje ??? Znaci da auspuh nije pokazatelj tipa hladjenja. Saznao sam da takvi sa auspuhom sa leve strane, nose motore D65M a ovi sa auspuhom sa desne nose motor D248. I jedan i drugi su (po saobracajnoj) LTZ 60 AB TORNADO.
Kod ovoga iz Kaca, auspuh sa leve strane a hodeno hladjenje ??? Znaci da auspuh nije pokazatelj tipa hladjenja. Saznao sam da takvi sa auspuhom sa leve strane, nose motore D65M a ovi sa auspuhom sa desne nose motor D248. I jedan i drugi su (po saobracajnoj) LTZ 60 AB TORNADO.
Kolega misika, morao sam poceti sam resavati nekakve nejasnoce. Jer ovi sto sve znaju, samo zbunjuju nas sto ne znamo. Znam za motor od MTZ82 u tornadu, ale eto, videli danas u Kacu, nose i druge motore isto sa vodenim hladjenjem. Moguce da su UMZ jer je auspuh sa leve strane, isao brat bez mene da pogleda.Drago mi je da si počeo sam kapirati ..I da ponovim dok su pare u tebe ...!!Ponavljam MTZ motor od 820.1 do 1025 ima 4750 ccm možeš proveriti u saobraćajnoj !
- - - - - - - - - -
I uvek sa iste strane auspuh !
Kolega misika, morao sam poceti sam resavati nekakve nejasnoce. Jer ovi sto sve znaju, samo zbunjuju nas sto ne znamo. Znam za motor od MTZ82 u tornadu, ale eto, videli danas u Kacu, nose i druge motore isto sa vodenim hladjenjem. Moguce da su UMZ jer je auspuh sa leve strane, isao brat bez mene da pogleda.