Branislav91
Član
Pozdrav svima. Trebao bi mi savet hteo bi da kupim tarktor, pa se dvoumim izmedju T40 AS i MTZ 52. Koji je vas savet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolege jedno pitanje,kako na vasim cetrdesetkama hidraulika podize prikljucno orudje,tj.da li mora da se doda gas da bi dobro dizala,ili moze i bez ?
Kod mene dize ok,ali mora da se da bar malo gasa,rucica se vraca u neutralni polozaj,ali i tu se mora dodati malo gas.Imali smo pre ove jos jedan t 40,i kod njega je bilo ovako,ali se jos vise morao dodati gas.
zasto ????A o vucnoj i da ne razmislja sa tim traktorom da vuce.
577 spasavaju velike gume i felne,ja ga ne gotivim uopste.,inace imam sezdesetku i nebih se menjao
zasto ????
kad sam na oglasima video vucnu od 24 tanjira i 1100 kg tezine !!! a vuce je imt 577,a moje misljenje je da je mtz t-40 sa prednjom vucom ( moj t-40 ) u rangu sa imt 577 po konjima
hvala na svim obavestenjima !
Snaga motora i vucna sila traktora su dva razlicita pojma. A porediti 577 i T40... tu nesto nije u redu. 577 je sto se snage motora tice jaci skoro 20 ks od T40.
Jel vuko neko vucenu V tanjiracu sa T-40???
Izgleda da cu ja biti prvi ali tek treba da ga kupim na leto...hehehe... U mojoj okolini nije ali kada moze rakovica sto ne bi on...
Imas u Tanjiraca komerc male tanjirace od 24 diska, kazu da moze da je vuce traktor od 60 ks... ako ne prave imanje od 20 ili 22 diska...Kod mene u selu je jedne sezone vukao jedan sa Rakovicom 76 vucno tanjiracu john deere od 2.8 bez pakera,prica da je islo nekako... Sto ne bi T40 sa vucnom od 2.4??