Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi li imao cescih problema sa lamelom i reduktorom kod njega?
Kod normalnih traktora reduktor sluzi da se prebaci u sporiji stepen prenosa zbog velikog opterecenja, na ovom rusu kontra sta su mu koj moj pravili reduktor kad nemas pod teretom koristi od njega, sluzi samo za ukras ili da se vozis prazan a tad mi reduktor nije ni potreban.
Imaš na papuči za kvačilo štelovanje, a imaš i poklopčić u kabini na zvonu menjača. Skineš poklopac i našteluješ pike. Kad lamela ode ona proklizava. Kod tebe fali samo štelovanje. Ako baš ne može da se ušteluje onda korpa ne valja, ali ne verujem da propadne na takav način.Da li može da se šteluje kvačilo na T-40 ili mora na pola pa nova lamela! Kvačilo odvaja skroz u dno!
Da li može da se šteluje kvačilo na T-40 ili mora na pola pa nova lamela! Kvačilo odvaja skroz u dno!
Još jedno pitanje za "Rusofile": Potreban mi je graničnik (leptir,regulator) za hidrailični cilindar pozadi kojim se reguliše dubina oranja (slomio se juče)! Ako neko ima polovni ili neki kontakt!
Izbacuje ti iz brzine? Objasni malo bolje, možda neko pomogne.Meni obavezno sam vrati rucicu razvodnika samo na leru nekada ne,cim gas dam ona odma vrati i zna po prstima lepo da opali.
Izbacuje ti iz brzine? Objasni malo bolje, možda neko pomogne.