savoris
Član
u Maleševcima ako te interesuje poslat ću ti broj čovjeka na pp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
savoris je napisao(la):u Maleševcima ako te interesuje poslat ću ti broj čovjeka na pp
Za raspravu o prednjoj vuči, na 2-3 hoda u nazad se ovde vidi da mu prednji tockovi nemaju razdeljen diferencial iako skreće levo-desno stalno ima jednake obrtaje prednjih točkova.
Zanimljivo mi je i to što može tolko da skrene tockove kada je uljučena prednja vuča (nisam očekivao da baš toliko može
MATRIX je napisao(la):ali ipak moraju se okrenut zadnji tockovi da bi se ukljucio prednji most to jeskro pa isto ko kod imt 577 vec se ukopa dok mu se prednja vuca ukljuci
@mtz82 je mislio na istrošenost traktora ( naprimer: stari oko 70 godište sa puno radnih sati a pod novije negde iz 90 godišta koje možda nemaju toliko radnih časova )MATRIX je napisao(la):ex koji to rus nije star
mtz82 je napisao(la):da tako je moj je 93 i ima 2300 rs,kod nas je otkad je imao 700 sati,uz brdo po mokrom opce zadnji ne proklize vec samo cujes kak getriba promjeni zvuk i ideeeeeeeeee
mtz82 je napisao(la):ni kod nas u hr ih bas i nema,trazio sam neko vrijeme da kupim jos jednog akvog ali jok,nasao sam samo starije od sebe mislim da su zadnji t-40 pravljeni 94