borko jagodinac
Član
Jel stelovao neko pumpu na t40, mislim jel moze da se steluje od spolja kolicina goriva da se poveca ili smanji
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozes spolja ali to je na DIVLJE nece svi cilindri dobijati istu količinu(, punjenje)Jel stelovao neko pumpu na t40, mislim jel moze da se steluje od spolja kolicina goriva da se poveca ili smanji
Samo dobar pritisak u hidraulici i bez brige.brzine ima savrsene za berbu,bolje nego mtz.Kolege jel neko brao kukuruze sa T-40 i zmaj 222 beracem, kako se ponaša rus sa njim, da li moze da ga vuce? Do sad sam brao sa 82kom i ona je nosila berac kao da radi na prazno, a zbog nekih novih okolnosti mislim da ce 40tka biti primorana da bere na jesen.
Poslato sa LDN-L21 uz pomoć Tapatoka
Pozdrav kolege, interesuje me kod T40 na kojim obrtajima motora je 540 obrtaja kardana? Nemogu nikako u knjizi da nadjem taj podatak. I ako je neko sejao sa nodetkom i T40 na kojim obrtajima seje i u kojoj brzini?
Poslato sa LDN-L21 uz pomoć Tapatoka