bduda
Član
Radimo polako
Poslano sa mog HummerLE koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HummerLE koristeći Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zadnje su mi Voltyre. Menjao ih baš tako u kompletu a pre toga farbao felne unutra. Mekane su kao za biciklu sam sam ih montirao za čas posla i mislio sam da sam bacio pare. Međutim evo osma godina, prezadovoljan sam. Ne znam 8.3 da li bi se uklopile u automatsku prednju vuču? Koliko se sećam u katalogu traktora piše da mogu 7.80 do 8.20. A ne znam ni gde ih nabaviti.
Kama je u modi u zadnje vreme. Kamiondžije ih koriste i kažu da je isplativa guma. Ali ni njih ne znam gde nabaviti, niko mi njih nije ponudio. Svi nude Rumine i Turske.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kao što ti je Milan rekao, u motor ide 11 litara, a u hidrauliku 14 litara SAE 30...pozdrav ljudi
jel zna neko koliko ulja ide u motor ,koliko u hidrauliku ? u pitanju je rus t40 .prijatelj treba da menja, a nema pojma koliko mu treba .
Sta radis sa paprikom?Koliko je bio para?Jaću izgleda kupiti jednog sa prednjom vučom,idealan mije za papriku