milos bota
Član
Imam ja još tri traktora,ovaj bi mi trebo sa poslove koje sam naveo ,možda će drugar prodavati jeda kom treba uraditi motor i promeniti gume ostalo kaže daje sve u redu i cena bi bila takva spram stanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupljen nov 77...jos nisu menjani ni lezajevi na radilici,jednom zamenjeni klipovi sa karikama... kakvi crni razvodi,menjanje menjaca???ako se iole vodi racuna o masini-to je veoma zahvalan traktor...Ja sam imao 2 takva rusa
Prvi nije bio duplak kupljen 72-73 uradio 14000h do 94 pojeo 2 motora I 4 razvoda motora I 1 menjac
drugi duplak kupljen 81 I uvek bio krsh jedva sastavio 8000h sa tri motora I 2 menjaca
E sad koliko se isplati uzeti polovan koji vec ima 25-35g
Drugar je uzeo 73g od prvog vlasnika bio je ko oko terao ga 1000h bez greske I prodao
A mislim da bi kabina sela od RAKOVICE ona velika
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Kolko para bila pumpa i gde si kupiopozdrav ljudi.
Danas sam sa drugom menjao pumpu hidraulike na t 40 i greskom je kupljena jaca pumpa, mislim da je desetka. pumpa sve pase sraf na sraf samo je malo veca. kad smo upalili traktor u kabini nesto non stop zuji ,verovatno u razvodniku.
jel imao neko takav problem ,kako ga resiti ??
Pa normalno je da zuji...pozdrav ljudi.
Danas sam sa drugom menjao pumpu hidraulike na t 40 i greskom je kupljena jaca pumpa, mislim da je desetka. pumpa sve pase sraf na sraf samo je malo veca. kad smo upalili traktor u kabini nesto non stop zuji ,verovatno u razvodniku.
jel imao neko takav problem ,kako ga resiti ??
Srafovi kad stelujem povlace se pipci prema druk lezaju, gledao sam ih nijedan nije slobodan a oseca se tacno otpor kad se pritisne kvacilo. Traktor stajao napolju svo vreme, pokusao sam varijantu ubacim ga na silu u brzinu i dok ide drzim kocnice i pritiskam pedalu.Jel osetiš prag kvačila? Onaj trenutak kad druk ležaj napadne pipke?
Gde je stajao? Garaža ili napolju? Hoće kod vozila lamela da se zalepi kad stoji duže, naročito kada je smena vrućine i vlažnog vremena. Ubaci ga u šestu pa probaj da ga povučeš a pedalu kvačila gazi brzo na sec i duboko.
Da se otkinuo neki šraf, osetio bi. Meni se kidao pa nakon toga se ne oseća prag kvačila. A kad sam podigao poklopac u kabini taj šraf se okretao u krug, nije mogao da se šteluje.
Sent from my iPhone using Tapatalk