Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako imaš rotacionu pumpu skini ju i stavi od mtz-a linijskuJedno pitanje za kolege u ovoj temi,ako je neko imao slicna iskustva!Naime danas sam zavrsio moj t 40,radio mu glavu stavio nove ventile vodjice,karike na klipovima,letece lezajeve sve to ustelovao.Proletos sam radio i pumpu i dizne i ja i kolega smo ga danas upalili ali uz pomoc start spreja.Inaace radi super prima lepo gas ne dimi ali nema teorije da upali ako ga bar malko ne prsnes sa sprejom.Pokusavali smo da mu pomeramo palenje tamo na onim rupama iza pinjona pored pumpe i nista,pa ako je neko imao slicna iskustva svaki savet bi bio koristan.Unapred hvala!!!
Ipak je u pitanju ležaj sa kontra strane na gornjem snopu.Nisam ja te sreće da olako prođem ali ipak zadovoljan sam jer su svi zupčanici u besprekornom stanju.Sto bi rekli najverovatnije je neki kvar upitanju.. salim se.. Crkao je lezaj, probaj da skines one tri deklice sa desne strane menjaca mozda je lezaj sa te strane pa ne moras sve da kvaris..