Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba pozvati,mozda spuste cenu.Jbg to se nikad ne zna.Notth ARMY al ovaj je 1150e razlika 350 e
Bude ih i DW povoljno,samo treba traziti. Ima i jedan kod mene u srednje zalosnom stanju za 3500e.Pa ni taj nije bas previse skup ali nije DV... Pa sta ima da se kupi za 1500e.. Koj traktor moze jos za te pare... A ovaj ga prodaje za 1300e smem da se kladim,kes cuda radi..
Bude ih i DW povoljno,samo treba traziti. Ima i jedan kod mene u srednje zalosnom stanju za 3500e.
3020kg bez tegova,sa tegovima tacno 3460kg...Kolko je tezak ovaj sa dw?
u kakvom je stanju?Ima kod mene u selu od prvog vlasnika trazi 2500e.
puno je malo to para za taj traktor eno ima mtz 97il98 god za 5500eIma kod mene u selu od prvog vlasnika trazi 2500e.
Godinama radi u tandemu sa fergusonom 20-30kj,sad ga je zamenio nov rus.Traktor seoskog nastavnika,iz daleka izgleda dobro ali ga nisam gledao u radu jer ga slabo vozi u glavnom fergusona tera.u kakvom je stanju?
u pitanju je mtz 892puno je malo to para za taj traktor eno ima mtz 97il98 god za 5500e
A jel moze na t 40 da se stavi prednja vuca?
u pitanju je mtz 892
i verovatno treba uloziti jos 3000eur u njega sav je rascupanu pitanju je mtz 892
evo link http://www.polovniautomobili.com/oglas4349946/belarus_892/Branko daj link za tu 892 masinu.