Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Molim vaz za jedan odgovor... Treba mi podatak na koliko KG se stezu glave na T-40,na koliko kila leteci i lezeci i na koliko se steluju usisni i izduvni ventili???
I da li sve to vazi i za Vladimirca???
Hvala unapred...
Kako koji,ne mozes da kazes za sve.Prvo ovi bez vuce jeste da imaju veci ajnslag ali to je resivo evo kod mene ima veci ajnslag nego ferbuson iako je prednja vuca.Jednostavno ugradis orbitrol i nema frke sa ajnslagom.Ni jedan t40 sa prednjom ne moze da navije tockove do k granicnika to je problem.U stvari problem su trapave spone volana obe idu zajedno sa stuba upravljaca i to je problem.Kod mene je samo cilindar i spojeni tockovi i onda ide do mile volje ajnslag.Kad ga upalim slikacu kako to izgleda.A sto se tice snage i drugoga pa to je izmedju t40 dw i t40 dosta veliko.Nije samo pumpa u pitanju sto se snage tice ja kad sam moj rasturao imao je klip od obicnog t40 manji je za 1.5mm precnik.Nisam mogao da verujem ali tako je.Kod Macara kupim klip,hilznu i resen problem.A tek tezina prednjeg kraja da ne pominjemo razliku.Ali je i obican bolji od traktora u kategoriji do 60 konja to je sigurno.Ma kakav duplak,nikad u zivotu t40 dw znas kolko je trapaviji od ovog bez duple vuce...
Cuj lepotan, to moze samo onaj sto ga je pravio ili vlasnik da voli Mada za nas T40 bez kabine ortak kaze "e bre bas je pravi traktor, onako kako ga deca crtaju" ))))
nije lepotan ali je radnik koji ne trazi odmor !Kako za koga za nekog je lepotan a za nekog gomila gvozdja... JA nemam nista protiv tog traktora i cenim ga izuzetno,ima vlasnika koji su se naradili sa njim i jako je izdrzljiv traktor,nemari ni za lose odrzavanje ni na lose grivo... E sad sto neki vide samo gvozdje to je druga prica... MAda to gvozdje ko da ima dusu,za razliku od plastike...