niki9298
Član
Koji je bolji traktor za izvlacenje trupaca sada po ovom blatu u sumi? t40dw ili 577dw?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam t-40 od 1975. g. Još ni jednom nije imao problema sa reduktorom a vrlo često sam balirao u spore brzine. Vladj lepo napisa da je zabranjeno uključivati reduktor pri opterećenju većem od 900 kg na kuki i takođe je zabranjeno uključivati 5. i 6. sporu brzinu. Ja poštujem kako su napisali u uputstvu i nemam problema sa reduktorom.pisao sam o sporim brzinama kad su potrebne a ja obicno hod+revers koristim al zatreba i prva spora i 4 i 5
Jel ima neko slike od t40 u oranju,koje plugove vucete i u kom mestu?koji je model traktora sa ili bez DV,najvise me zanima kako se ponasa u brazdi i sa plugom
Ja nikad nisam koristio spore na T40 a par puta jesam ubacivao cisto da vidim brzinu i tacno je da se cuje nesto bucnije u kabini.Orem drugom,prvom sam orao skoro livadu moju 35 godina bila livada i ja je razoravao i nesto se desilo i polomim plug to jest iskrivim raonik i one drzace raonika tri komada.Sta se desilo neznam u sred njive sam ga iskrivio tacno na pola nive i po sirini i po duzini.Jedan sraf sto drzi raonik je pukao.Katastrofaja ne koristim spore ali sam cisto probao par puta, malo vise samo zuji u sporim
evo jedna od ltz 55 plug prekretac 12 cola
moje misljenje za t 40 je najbolje uzet plug imt-ov 756