Lovačka tema

Ево ја се добровољно јављам за те 3 зелене кутије да примим без икакве накнаде пошто ти не можеш ништа да убијеш са том муницијом.

na reci lovimo,....videli smo tokom trajanja lova na zeca i fazana da su dosle i guske,ali ih nakon toga niko vise nije video kod nas u kraju

Malo sam popravio moje hraniliste i napunio kukuruzom i psenicom,a malo sam i cekao lisice.dva lisca jedan za drugim na istom mestu,daljina 91 korak.
sdc11207.jpg
sdc11197.jpg

Dreger svaka cast imali kakva kuca ili imanje tu kod tebe na prodaju da se doselim pa da nas dva idemo na cekanje?!Ja evo vec trecu dozvolu za cekanje a ni jednom nisam izasao nemam sa kime sve neki metiljavci cekaju sneg da padne::jako_besan::,a pasce k.... ove godine tesko.Inace vreme dosta mekano i primetio sam da su lisice aktivne skoro ceo dan izgleda ce ove godine rano poceti "lisiciji svatovi".

Ima kolega kuca i imanja na prodaju,al nema lovaca sto hoce da idu na cekanje lisica isti problem je i meni kao i kod tebe.Taj sto nece da ide sad nece ici ni kad padne sneg.Ne bi bilo lose kad bi nas dvojica mogli zajedno da idemo,mislim da bi bili ubitacan tandem.

Ja ne pustam da se odalji,ako naletim ubijam i na leglo,pucam u glavu ili stomak,a ako i skoci pucam pa sta ostane od njega ostalo je,,,vazan je pogodak:ppozdrav:
Druže nemoj ovo javno pisati.:ppozdrav:
Ja ga nikad ne pucam ako je blizu ,gađam ga zemljom malo da se uplaši a najveća fora kada potrči da ga promašiš (namerno) sve kolege lovci se uzje*u:osmeh:

Ma imamo mi togi za izvoz:osmeh:,ima oko 700 komada još u fazaneriji.:haha:
Ovoga što sam upucao danas je uvaćen juče u fazaneriji.Tj juče smo pustili pred pušku 21 komad.
Ako si raspoložen možeš da dođeš u komercijalni lov kad oćeš.:ppozdrav:

bravo,bravo,,,,kod nas su guske bile letele samo dan il dva ove lovne sezone,ono kad je bio pao sneg

Nazad
Vrh