Lovačka tema

meni bi treba samo lovacki pas kao naprimer neki ostrodlaki pticar imali neko nek napise posto je i gde zivi pozz:ppozdrav:
:ppozdrav::ppozdrav:

Има краткодлака немица.

Postoji rubrika Oglasi-Ponuda-Potražnja pa tamo postavite vaš oglas!

Poslednja izmena od urednika:
Kod mene za dve nedelje pocinje lov srndaca,juce preuzeli markice za obelezavanje odstreljene divljaci videcemo kakvi nas trofeji ocekuju mada je zima imala uticaja pa videcemo za sada sam vidjao dobre i slabije trofeje zima je bila duga a to svakako ima uticaja.

Postoji rubrika Oglasi-Ponuda-Potražnja pa tamo postavite vaš oglas!

Оглас није мој, већ сам поставио да бих помогао колеги који је питао за пса. Толико сам бар писмен да не постављам своје огласе по било којим темама и није било потребе да се напише толиким словима.

---------- Poruka napisana 22-04-12 u 23:39 ---------- Prethodna poruka je 21-04-12 at 03:14 ----------

Kod mene za dve nedelje pocinje lov srndaca,juce preuzeli markice za obelezavanje odstreljene divljaci videcemo kakvi nas trofeji ocekuju mada je zima imala uticaja pa videcemo za sada sam vidjao dobre i slabije trofeje zima je bila duga a to svakako ima uticaja.
Како чујем од других, сви су се изненадили јер су тежи и веће запремине него што су очекивали.

Moj Arči, star 3.godine
sb4vtz.jpg

лепо Ваљевац, лепо.

мора да се похвалим, да ми је керица данас промаркирала. :cool: да не давим, 3 марке вечерас (1 фазан и 2 препелице).

Jel to njoj dlaka potamnela ili mi se čini?Rekao bih da je na onim slikama dok je bila kuče imala više sivu dlaku.

Јок, то је иза моје баште. Тачније, код Језде у ардали и код мог жита.
Ова прва слика је била марка на фазана. Испала кера паметнија и стрпљивија од мене. :) Маркирала, ја јој приђем, помазим је и полако покренем. Она корак, два па опет стане. Ја опет команду да крене, она мало крене па опет стане. Кад видим нешто се извлачи корз жито, помера класје. И ја будала пресечем не бих ли кери показао где је, а она прати мирис како и треба. Ја подигнем фазана она оста у марци 3м даље од њега. Када је мајстор полетео, полети и кока близу ње. Онда се мало узвртела и нагази још једну коку.

---------- Poruka napisana u 21:51 ---------- Prethodna poruka je at 21:45 ----------

Jel to njoj dlaka potamnela ili mi se čini?Rekao bih da je na onim slikama dok je bila kuče imala više sivu dlaku.

Можда за нијансу, а можда и не. Ево па процените сами.
p1070787.jpg

Tako mi se učinilo na onoj gornjoj slici gde markira da je tamnija dlaka, mada je i slika tamnija pa možda zato mi se čini.

Вероватно слика вара, пошто је фотоапарат мало лошији па су слике увече баш катастрофичне.

---------- Poruka napisana 21-05-12 u 13:33 ---------- Prethodna poruka je 20-05-12 at 22:00 ----------

p1070794.jpg

p1070802.jpg

p1070798.jpg

Овај фазан на слици иза Кети је изгледа прави маторац. Кренуо је од тог места где је кера, али га нијеодмах осетила јер је ветар дувао контра. Чим је осетила, кренула је за њима. Није успела да стане у мраку јер се баш извлачи. Ово нам је трећи сусрет за месец дана и сваки пут се извлачи на ногама. Никад испод 100м. Први пут се извлачио чак 500м корз један ред соје.

Видео сам 5 фазана јутрос, све на забрану.

---------- Poruka napisana 25-05-12 u 01:34 ---------- Prethodna poruka je 21-05-12 at 13:33 ----------

Прави ли неко од вас, неке ловне објекте?

2mg5g5u.jpt

---------- Poruka napisana u 08:45 ---------- Prethodna poruka je at 08:25 ----------

Ne vredi odustajem nemogu nikako da postavim slike jbg!

Томо, ништа се не секирај. Неко од модератора ће ти већ преправити претходну поруку, а ја ћу овде окачити видео како се постављају слике па могу мој пост окачити негде не форуму како би користио и другима који имају тај проблем.
:ppozdrav:

Nazad
Vrh