Lovačka tema

Meni niko nista ne javlja,valjda se plase da ne pocistim ::vino:: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Obično strada divljač i to zbog par kilograma čistog mesa :udri:, a njima male kazne, a jako retko se i mogu uhvatiti ! :zli:

futurefarming je napisao(la):
BELIT577, a kakva mu je narav?
kao jagnje pustim ga po dvoristu da trci i da se igra,pocesesm ga jedanput on legne i ne pomera,a sto voli da okopava cvetnjak u dvoristu :haha: :haha: :haha:,hoce ovi moji da me ubiju. :haha:

Jel zna neko kako da oteram divlje svinje iz vocnjaka a da ih ne poubijam? Vec mesec dana mi se navadile na sljive u pocetku su samo prolazili tuda a sad i gule koru sa stabala, i ne plase se dosta blizu im pridjem a one nista samo me "osacuju" i polako odu.Nebih da pucam posto sam na teritoriji nacionalnog parka pa moze biti cupavo ako me uhvate.

Druže moj najbolje bi bilo da to prijaviš Lovačkom društvu u Irigu,koliko se sećam ako divljač napravi štetu imaš pravo na nadoknadu štete ako prijaviš u roku od 24h.
Ali te ne košta ništa da se raspitaš.:ppozdrav:

Jojjjjjj kako sad nisu kod mene kod nas je dozvoljen lov.:haha:

Pa to je i problem posto nije iriski atar nego selo Rivica ali tim delo gazduje nacionalni park Fruska Gora a oni kazu da moram da izvedem vestaka koji kosta djavo i po.Izgleda da cu morati da nabavim jedan "ucutkivac" i sam da resim stvar posto ih kod nas tj. na Fruskoj Gori (mislim svinja) ima koliko hoces.

Ako imas nekog terijera na zajam poteracu ih posto ja nemam cime drzim pticara inace donet iz "tvog" dela Srema :osmeh:

Iz Dobrinaca od Djoke Radovca letos sam doneo kuce evo slika od letos a sutra ce biti i sveze

25hpb4m.jpg

21b2kx0.jpg

Lovci,koliko je star ovaj mališa kad sam uspeo da ga pomazim.Bilo ih je dvoje sa srnom , oba su zalegla kad sam naišao pored njih .
P6010082.JPG

P6010083.JPG

Nazad
Vrh