DraleTD
Član
Као виолине.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato ja i ne menjam mp 153Takva me ne zanima.Treba mi radna.Kada mi ispadne u spediteru da se nejedim puno
E imam i jednu takvu u ponudi, 300e kao iz fabrike.За шпедитер само Застава положара или бокерица.
Kako da opali prazna puska?Što ,da lakše opale same.?
Није баш тако сасвим су оне безбедне, можда теби то делује на први поглед али тешко ће доћи до самоопаљења. Највећи проблем код Заставиних бокерица су им ударне игле, а код положара лисната В опруга на ударачу. Што се тиче растресања још нисам наишао на неку која је сама опаљивала. Ако сумњаш у неки механизам од ловачке пушке, натегни је и лупи дланом у кундак или га у под удари. Ако при том потресу окине значи да је неисправна.Jesi rasklapao zastavine puške da vidiš sigurnosni mehanizam?
To drži okidač kao nokat ,i dovoljno je da se rastrese i kad je napuniš bum...
Nisi puco srndaca da bi ga trazioSolidan ispis iz ove sezone i lovne godine. Malopre bili malo na štetočine i puco sam šakala na oko 150m u punom trku.
Čuo se pogodak i skičao je kao blesav al ga nisam uspeo naći, baterija već oslabila noć tamna, a kanal trska pored.
Sutra sa posla direkt tamo preko dana da se nađe. Nema šanse da je odvukao daleko a dobio je 100%.
Koliko se kod vas placa sakal?Nisi puco srndaca da bi ga trazio