worm
Član
Nisam lično probao ali mi je kolega jednom rekao da šakal kao lud kidiše na zvuk praseta kako skiči.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo pazari,vrhunski metakNisam uspeo jos nigde Geco exspres. Na jednom mestu mi nude Fiocchi epn sa plastičnim vrhom 8.4g, 250 din/kom. Vredi li?
Racunaj bar 2, 3 meseca..Pozdrav ljudi imam pitanje predao sam za lovacku pusku sa glatkim cevima pre malo vise od mesec i po dana za prvu pusku, tek postajem lovac. Zna li neko koliko se ceka ova terenska provera? Kakva ste iskustva imali? Meni je malo cudno sto toliko dugo to traje skoro mesec i po dana i ni poziva ni terenske provere ni niceg koliko to moze da potraje? Da nije mozda zbog ove preregistracije pa je prebukirano? Mada ne znam dali se za preregistraciju uopste vrse te terenske provere.
4m su grede 8x10 u osnovi 195cm u krovu 165cm.Sto se tice 100% ste u pravu za ceku i za Kauboje koima je najvaznija sto skuplja oprema slikanje i sto vise odstrela a ETIKE LJUBAVI UZIVANJA brige o samom lovistu sve manje.E, ovo je i meni u planu. Da sklepam neku čeku, jer je sad vec postalo previse rizicno sedeti uvece na stolici. Koje duzine su stubovi?