DraleTD
Član
Сапатник где су снимљени ови шакали? Баш су добро ухрањени, скоро је другар одстрелио шакала од 20кг огромна мрцина била као вучјак.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Између бајше и паноније. Неких 3-4 километра одавде има велика фарма свиња, вероватно су стални гости на депоу за угинућа. Све долине су пошумљене тако да се вероватно тамо завлаче. Никад нисам видео овако велике, чак нису ни бежали.
Nije puška problem nego adrenalinPre neko veće sedim, čekam lisa kad ono ispade šakal na žito. Puknem i prebacim ga, dok sam prepunio on krene nazad i u hodu ga opet promasim. Za d*pe sam hteo da se ujedem, ćutao sam dva dana, ni sa kim nisam pričao
Koju gramažu gura drugar u 270win?Probaj Geco ekspres u tom tvom kalibru.Drugar ga koristi isto u 270 win kalibru.Ja ga koristim u 308 win.
Slike bas ne bih postavljao ovde.
Geco plus je bolji u 270Probaj Geco ekspres u tom tvom kalibru.Drugar ga koristi isto u 270 win kalibru.Ja ga koristim u 308 win.
Slike bas ne bih postavljao ovde.
Pucao sam Federal Fusion 8.4g, fantazija metak ali se tesko nadje kod nas.
Kazu da je tvrdji od ekspresa.Geco plus je bolji u 270
Пробај наћи преријско куче или птица у невољи звук на то иде доста добро.Sa cim vabite caglja?Sta vam se najbolje pokazalo?Ja na blutut zvucnik i mob ali kada jednom osjeti da je to umjetno vise ne prilazi.Skinio apl.sa zecom koji je u nevolji.Sinoc se drzi dosta daleko i ne prilazi kao prvi dana vabljenja..s tim da sam jednog fulao.