SeljakizGrada
Član
Sutra poslednja prilika za zeca kod nas nije ispunjena kvota ima ga dovoljno samo da vreme posluži
Pa pauza do Božića.
Pa pauza do Božića.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi idemo u "brdo" donji teren preskačemo,mada je celo lovište otvoreno, ali taj teren se uvek ostavlja za kraj, jer mnoge mrzi da se penju Svakako 15. ide u zabranu, mada ima ga naišle "zečije godine".I kod nas je sutra zec, naša desetina je izvukla teren sačuvaj bože, jedino helikopterom cemo stići na odredište
Ја би их ипак заобишао са куповином. Јесу лепе али само лепе и ушминкане али квалитет је упитан баш као и све њини што праве.Ljudi sta mislite o ovoj Kral arms azarax sa dve cevi, i generalno o svim turskim sacmaricama poluautomatima,ja bih uzeo ovu kral nekako deluje najkvalitetnije i najlepse.
Ima brdo brendova turskih... ATA arms, Kral arms, Yildiz, Derya, Aselkon, Impala plus, Sarsilmaz, Kirici MILE17, Huglu.
Tako da je tesko odluciti se koji je od ovih brendova najbolji, a koji najgori, a cene su veoma pristupacne ugvlavnom idu od 450 do 1000e nove.
Imate na dumdum youtube kanalu opise skoro svih ovih proizvodjaca i svi su kao dobri. Ako neko zna nesto vise ili ima iskustva sa turskim sacmaricama voleo bih da cujem vase misljenje.
U ono vreme kada je sin kupovao pusku napalio se na te Turske petometke. Morao sam da angazujem pola lovackog drustva da mi pomogne da mu otvorimo oci i da ga udaljimo od pusaka koje prave radnici koji nose turbane.Ljudi sta mislite o ovoj Kral arms azarax sa dve cevi, i generalno o svim turskim sacmaricama poluautomatima,ja bih uzeo ovu kral nekako deluje najkvalitetnije i najlepse.
Ima brdo brendova turskih... ATA arms, Kral arms, Yildiz, Derya, Aselkon, Impala plus, Sarsilmaz, Kirici MILE17, Huglu.
Tako da je tesko odluciti se koji je od ovih brendova najbolji, a koji najgori, a cene su veoma pristupacne ugvlavnom idu od 450 do 1000e nove.
Imate na dumdum youtube kanalu opise skoro svih ovih proizvodjaca i svi su kao dobri. Ako neko zna nesto vise ili ima iskustva sa turskim sacmaricama voleo bih da cujem vase misljenje.
Pa i turci proizvode u turskoj sacmarice benelli imaju ugovor sa njima to su turske puske koje benelli ceni i stavlja svoje ime na njih. Zapravo su to puske marke aselkon koje su vrlo dobre kopije benellija. Kao i huglu i ceska zbrojevka.U ono vreme kada je sin kupovao pusku napalio se na te Turske petometke. Morao sam da angazujem pola lovackog drustva da mi pomogne da mu otvorimo oci i da ga udaljimo od pusaka koje prave radnici koji nose turbane.
Na kraju je uzeo Berettu Belmonte i prezadovoljan je kako radi. Ta puska se proizvodi u Spaniji, postoji u Beretta i u Benelli varijanti.
Trenutna cena sa drvenim kundakom je 940 eur a sa sintetickim 850 eur.
Mislim da je dobra kupovina za tu cenu.
Што се тиче категорије Ц оно исто мора бити осигурано као и Д категорија. Ипак је то оружије у функцији и може да се користи у 99% случајева.Nisam jos pisao u ovoj temi pa me interesuje sta vi znate o obavezama osobe koja ima oruzije C kategorije tkz.istorijsko oruzije, u pogledu nacina cuvanja i koriscenja istog. U SUP-u su samo kazali,citiracu 'nemoj je samo drzati na zidu'. Svakako sam nabavio limenu kutiju i katanac i vidim da se upravo masovno oduzimaju pistolji koji se ne cuvaju adekvatno. Ne bi da prodjem tako zbog njihovog 'rekla kazala' a opet u zakonu nema nista. Mozda u nekom pravilniku ako neko ima...