Lovačka tema

Nisam čuo da ima izmena Zakona o držanju, nabavljanju i nošenju oružja i municije a anomalija je da je za nabavku važdušne puške bilo potrebno sve isto kao i za lovačku osim obuke.
:ppozdrav:

ima dosta imena zakona koliko znam npr. na godišnjem nivou je dozvoljeno nabavljanje svega 25 metaka za pištolj i 50 za karabin, što će biti promenjeno, a vazdušnu pušku ćete moći da kupite sa ličnom kartom i neće biti potrebna nikakva dozvola, ali naravno ako zakon bude izglasan.... pozz :ppozdrav:

U vezi nabavke municije za olučene cevi, koliko se sećam, bila je formulacija da se odob renje za nabavku municije izdaje jednom godišnje i to najviše do 60komada u originalnom pakovanju e sad što to neko tumači na razne načine to je problem a ja da sam proizvođač odmah i napravio ambalažu za pakovanje od 60 komada i "mirna Bačka".

da li ćemo šibati ili skidati blato sa čizama videćemo :ppozdrav:, ali se nadam da će biti uspešan lov, svima koji sutra idu želim dobar pogled... :D

malo slika iz proslogodisnjeg
wbotie.jpg
lo
rml5de.jpg
va

Pa gde ste bre lovci,trazim ovakvu temu od kad samse registrovao....

Ja odstrelio onomad tele od komsije,a moglo je da bude i divlje svinjce :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

hahaha, pretpostavljam posle lova :haha: :haha: :haha:, kada je bilo do 2 promila krvi u alkoholu hahaha

Sve kad saberem i oduzmem ova lovna sezona je bila toliko mršava da nije vredna spominjanja ali me to posle 35 godina lovačkog staža neće pokolebati da opet ne lovim iduće sezone.
Pozdravljam sve lovce i želim im Srećnu i berićetnu Novu godinu

:ppozdrav: :ppozdrav:

Nazad
Vrh