Lovačka tema

Jutro krenulo sa kišom, izlazak u lovište se odložilo dok se ne popije kafa rakijica, partija domina i posle polako.Nas četvorica.Nas dva i njih dvojica u lovištu proveli 3
sata digli i ulovili dva fazana i to je to.Zeca još nisam video ove godine.Područje gde lovimo je bilo žestoko poplavljeno i mislim da je to razlog.Biće bolje sledeći put :ppozdrav: :ppozdrav:
A prošle sedmice sam ulovio lovački karabin.Bio sam dugo bez njega. :ppozdrav:

MILOŠ D.T je napisao(la):
Danas osta ja bez petlića,(ala sam jednog omašio još ne mogu da se opasuljim kako)a bio ko krokodil veliki :haha:

Nose pancir :haha: :haha: :haha:
Mi preskocili zeceve i fazane i jurili vepra! Ima jedan veliki samac, bezi nam vec dugo ::sramota::

2hwzhq0.jpg

27yv0c3.jpg

Post je spojen: [time]1291571190[/time]

E ja sam danas hteo da se za jaja ujedem kad sam prešao 25 km i dođem pod selo i fazan se podigne ja i još jedan lovac du-du svako po 2 komada i on odeeee.E reko **greška te tehniko. :zli:

Ja malo slabije vidim ali pera jesu od fazana.Ono drugo mi liči ali na pile.A ja ni to danas nisam ulovio.Sezona ja završena - skoro nije bila ovako loša.Teren na kome lovim godinama odnosno 35 godina ove godine je bio baš žestoko poplavljen od Kolubare i mislim da je to uticalo na fazansku i zečiju populaciju.ljudi moji ni jedna sezona nije bila a da ja ne vidim zeca a kamo li da imam šanse da pucam u njega ili da ga ne daj bože ulovim.Biće valjda b olje sledeće sezone.
pozdravljam sve lovce a ono o piletu - nema ljutnje.
Evo ja za kraj ove sezone vičem dve ture :ppozdrav: :ppozdrav:

Nazad
Vrh