Lovačka tema

Lisica upucala lovca!

U Belorusiji povređena lisica upucala lovca povlačeći oroz na njegovoj pušci dok je lovac pokušavao da je dokrajči sa kundakom. Jedan od svedoka izjavio je da se životinja slučajno šapom povikla oroz dok se žustro opirala od napadača.

Lov na lisice je izuzetno popularan na severozapadu Belorusije na granici sa Poljskom. Anonimni lovac koji je prišao lisici pošto ju je ranio iz daljine, pojavio se u bolnici sa prostrelnom ranom u nozi, dok je prema navodima ostalih lovaca iz Grodno regije lisica za to vreme već pobegla.

Dr.Gruja je napisao(la):
Ja sam preklane bio jednom u lovu, a lane sm išao malo ređe. :haha: :haha: :haha: :ppozdrav:
hahah, ima kod nas "fora" slično tome, kada dođu "lovci" u dom i kada ih pitaju da li su pucali na nešto, kažu: " Dva puta ništa i jednom zamalo " ! :haha:

na molbu jednog clana evo slika mog Labradora
9aa89f.jpg

Post je spojen: [time]1295290534[/time]

verujm radi super ali ne markira samo promeni nacin hoda i nekako se rasiri nemogu ti opisati imam osecaj da je puna sebe kada nadje divljac inace vodio sam je samo jednom na izlozbu u svilajncu i prva izlozba osvojila odlicnu ocenu onda prvak razreda mladih i prvo mesto u VIII grupi za juniore

bacan je napisao(la):
ljudi jel ima neka hajka na vidiku

Na lisicu ima u Alibunar i za koji vikend u Opstini Kovacica, mislim da je Uzdin na redu da organizuje ove godine. Datume ne znam :cao:
Post je spojen: [time]1295291748[/time]

poz.ja volim i bavim se lovom,od oruzja imam iz/27,58,beretu s/55,jednu zastavinu polozaru,karabin 7,64,itd.od pasa nemackog ostrodlakog pticara linije kimi kvanto.i sad trba da uzmem engleskog setera obozavam lov,prirodu i volim i idem u sve vrste lova od prepelice do svinja,toliko od mene sada :D

Javiću ti sutra kad se raspitam.
Post je spojen: [time]1295292896[/time]
poz.ja volim i bavim se lovom,od oruzja imam iz/27,58,beretu s/55,jednu zastavinu polozaru,karabin 7,64,itd.od pasa nemackog ostrodlakog pticara linije kimi kvanto.i sad trba da uzmem engleskog setera obozavam lov,prirodu i volim i idem u sve vrste lova od prepelice do svinja,toliko od mene sada :D

Dobrodošao drug lovac. :ppozdrav:

none 73 je napisao(la):
na molbu jednog clana evo slika mog Labradora
9aa89f.jpg

Post je spojen: [time]1295265334[/time]

@MILOS D.T
Jel to hajka na lisicu ili ima jos nesto pored:haha:?

Ima li neko da prodaje karabin?

Nazad
Vrh