Lovačka tema

Bora je napisao(la):
MILOŠ D.T je napisao(la):
Boro može li koja slika tih karabina :ppozdrav: :D
Miloše,evo jedva nađoh ovu jednu sa karabinom kalibra 7X57,nije baš nešto,slikano mobilnim :ppozdrav:

Uploaded with ImageShack.us

Čika Boro jel ovo bilo glancanje? :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1289188325[/time]
Ja ne volim lov i nisam pratio ovu temu. Međutim kako sam sad naletio na nju u spisku nepročitanih tema od poslednje moje posete, nisam mogao a da nešto ne iskomentarišem. Naime lovci se često deklarišu kao neko ko brine o očuvanju prirode a ja sam naletio na suprotan primer.

Na moje (totalisano) strnjište sam izneo nekoliko prikolica ljuštika koje su ostale od berbe. Pošto tu njivu treba uskoro da orem (čim kupim veštak) malo sam se prošetao da vidim gde mi je razor :D i kako treba da organizujem oranje te parcele. U to malo šetnje naleteo sam bar na dvadesetak plastičnih čaura na malom prostoru. Ta plastika se neće razložiti u zemljištu više stotina godina. Sad se ja pitam da li lovci imaju obavezu da pokupe te plastične čaure iza sebe ili nije bitno gde će one ostati?
Što se tiče plastičnih čaura to si u pravu svaki lovac treba da pokupi ispaljene čaure .
Post je spojen: [time]1289213620[/time]

E to je 100% tačno(nažalost) :zli: :zli: :zli:
Post je spojen: [time]1289238948[/time]
A za velik broj čaura pretpostavljam da je zaslužna vabilica koja je bila preko leta u njivi. Jednom kad sam prolazio pored te njive vidim nekakve čudne stubove i pošto mi nije bilo jasno šta je to odem da vidim (negde na sredini parcele). A ono na dva pruta nakačeni zvučnici, dole akumulator i neka kutija, i samo puć-puć-puć-puruć :D . Naravno, nisam ništa dirao jer ko zna čije je to, da ne bude posle da je od mene video zeca. :haha:

Jedan lovac NEMA PRAVO SAM DA IDE U LOV!!!!!Za lov je potrebno najmanje 3 lovca.

@Miloše,pogodio si ::svaka cast:: prošle godine smo radili dogradnju sprata,pogledaj samo parket iza mene :udri:

VestiHronika...Ranjen na svom imanju
Lovci zamalo ubili seljaka
Beta | 09. 11. 2010. - 13:52h | Komentara: 10

Slobodan Božić (56) iz Nevada kod Gornjeg Milanovca lakše je ranjen na svom imanju kada je postao meta nepreciznih lovaca, rečeno je danas agenciji Beta.

Božić je preživeo zahvaljujući plasteniku za povrće, koji je izbušen sa 30 puščanih kuglica u prečniku od jednog metra. Ranjeni je bio na suprotnoj strani plastenika i pogodila ga je samo jedna olovna kuglica u grudi, bez većih posledica, a ime lovca koji ga je pogodio nije poznato jer je cela grupa nakon paljbe pobegla u šumu.
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

Kako je danas za agenciju Beta izjavio upravnik lovišta Zoran Adamović, policija je izvršila uvidjaj i navela da će do sutra svi lovci koji su bili na tom području dati izjave. Prema njegovim rečima, biće preduzete i nove rigorozne mere kako bi
se osigurala bezbednost građana. Prošle nedelje lovačka municija završila je u krovovima pojedinih kuća u istom kraju.

Evo ga jedan od danas. :D
2lmaohw.jpg

Ovog zeca gledamo ja i moj pas.Danas nije nigde video zeca pa ko velim neka ga bar vidi sa fotografije.Bice bolje sledece nedelje :ppozdrav:

Dobar pogled! ::spreman na sve::
Post je spojen: [time]1290355203[/time]

Nazad
Vrh