Lovačka tema

Miloše,8X57 sam prodao,7X57 je tu,a malokalibarka mi je u selu.Uslikaću malo kasnije :ppozdrav:

pa evo i mene!!!!!!!!!
nisam bio na otvaranju, sezone sada 17-og, ali cu za dve nedelje, pokusati da nadohnadim, izgubljeno!!
druzina je bila sa bratom, i kazu, da je bilo ZAJEBALO VEK (mislim nemo se ljutite)!!
odstreljena 4 zecova, 2 fazanosa, a jarebchine nisu brojali. posle toga kod mog brata nastavili sa slavljem uz chuvenu TANJIRACHU,
tako da mi i sad ide voda na usta :haha: :D. ali me sprechila visa sila.
municiju, sam kupio, a nesto i moje zenche, kupilo, pa kaze sace sezona a ti si slab sa municijom (hvala joj, mora se revansiram)!!!
tako da krajem meseca, planiram da opalim koji metak!!!

DOBAR POGLED !!!!!

Bismo bismo na otvoru
Bi zeceva i lisica jedna, a fazane i jarebice smo ostavili za kasnije po kalendaru.
U mojoj sekciji 14 lovaca i 23 kera... da te glava zaboli o laveza... Momci prinovili opremu, odela i t d
A onda vatra, kobasica i slaninica na siljak, a R A K I J A nisam mogao da stizem da prihvatam u ruke... pa onda Hajde da ne dangubimo, kerovi se mahom razbezase kuci odela posvlacismo zbog vrucine, i polako se svukosmo niz brdo do kafane gde nas je cekalo vruce pecenje i hladan spricer-da plivas... a pesma, a joj svi pevaju... - te nekako kuci pre ponoci.
Sledece nedelje ce biti ozbiljnije garantujem.

Bole vas,kod vas je bilo ulova a kod mene slabo(verovatno zbog kiše u proleće kad su se kotile zečice i legli fazančići :zli: :zli: :zli: :zli:).Valjda će biti bolje sad u nedelju. :bravo:

@draganpan!!!!
Daklem hoces reci PREZIVESMO :haha:!!!
Nije to tako lose, samo napred :D, bice bolje srece , sledece nedelje, ali sa istim timom, ne menjaj pevache! :D :haha: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

sutra u ranu zoru na zbornom mestu krecemo u akciju :cao: OTVASANJE
SUTRA CE BITI KO STO DRAGANPAN RECE ICE I PICE A NADALJE OZBILJNO
SVIMA SUTRA DOBAR POGLED I PO NEKO ZAJCE
Post je spojen: [time]1287859879[/time]

u kume ovo bas i ne lovimo al zato danas pade jedan lisac i jedan fazancic

Progarac je napisao(la):
Druze svaka cast za FAZANERIJU.Zanima me koliko dugo imas fazaneriju i koliko je to rentabilan posao(ako nije tajna):haha:?Da li znas ko ima Poljske jarebice da bi prodao?
Post je spojen: [time]1287576172[/time]

Pa dosta dugo,ne znam sada tacno,pa onako,nije tezak a nije ni lako,treba imati vremena i zelje za tim a najvise kada je sezona piljenja,ima moj kolega ali ne znam koja mu je cena po kom.

Nazad
Vrh